Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy potrafisz wyjść z domu bez telefonu?
05.06.2023, 09:19
No jasne!
Do żabki, która jest 300m dalej.
Żyjemy w takich czasach, że wszystko chcemy mieć tu i teraz. Wszystko tak dostosowaliśmy pod siebie, że bez telefonu niektóre czynności są utrudnione lub niemożliwe.
No można, ale po chuj?
Do żabki, która jest 300m dalej.
Żyjemy w takich czasach, że wszystko chcemy mieć tu i teraz. Wszystko tak dostosowaliśmy pod siebie, że bez telefonu niektóre czynności są utrudnione lub niemożliwe.
No można, ale po chuj?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.06.2023, 09:20
mam zboczenie, ze musze miec portfel, fajki, zapalniczke i telefon jak wychodze z domu
bez tego ani rusz
bez tego ani rusz
05.06.2023, 10:11
Jasne nie raz specjalnie zostawiam telefon jak chce mieć pewność że nikt z daną lokalizacją w żaden sposób mnie nie powiąże że byłem w takim i takim miejscu, ale wtedy muszę być z kims ustawiony najlepiej wcześniej w cztery oczy że o tej i tej tego dnia i bez telefonów się widzimy
05.06.2023, 10:15
Ciężko, bo teraz nawet godz. Sprawdza się w tel. Jednak jak niedawno musiałem parę dni bez, bo 3 w ciągu tygodnia poszły w pizdu, to nie jest to taka tragedia przynajmniej dla mnie.
05.06.2023, 13:41
W pośpiechu zdarzalo mi się zapomnieć zabrac tel z domu czy samochodu ale szybko po niego wracalem bo tel jest już tak mocno powiązany z wieloma ważnymi aspektami życia że ciężko bez niego sie obejść.
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
05.06.2023, 14:27
Pytasz dzika czy spra w lesie?
Pewnie że mogę i jak najczęściej to robię. Czasami nawet zapominam gdzie leży i muszę szukać go tak jak kluczy
Ci co chcą się ze mną skontaktować, już wiedzą że szybciej będzie jak zadzwonią do mojej dziewuchy, niż bezpośrednio do mnie.
Pewnie że mogę i jak najczęściej to robię. Czasami nawet zapominam gdzie leży i muszę szukać go tak jak kluczy
Ci co chcą się ze mną skontaktować, już wiedzą że szybciej będzie jak zadzwonią do mojej dziewuchy, niż bezpośrednio do mnie.