Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Choroby psychiczne a rc
06.06.2023, 12:15
Alfe głównie mam z neta.A uliczny kryształ to metaamfetamina.I tak właśnie zastanawia mnie co jest przyczyną,że dopy wypisują fakt nie kkażdy.A taka metaamfetamina już nie
06.06.2023, 12:20
Jedyne co mogę przypuszczać to, że metaamf omija, nie wpływa tak na chora (podatna) część mózgu, a alfa już ten obszar narusza. Tak na logikę można się domyślać
Miałam kiedyś tak podobnie,na samym początku schizy pojawiały się po krysztale,amfetaminie.Dla odmiany spróbowałam dopalaczy.I o dziwo żadnych schiz.Bardzo mnie to zdziwiło bo już myśłam,że schizy zostaną tak przy każdej przyjętej kresce a zwrot akcji był całkowicie inny.Pewnien psychiatra powiedział mi kiedyś,że jest to błędne koło,które będzie powracać jak będę brała.Czy tak jest pewnie tak.Może mizł ktoś podobne doświadczenie
06.06.2023, 13:22
Tak jak kolega wyżej pisał, piszcie więcej konkretów, bo nie wiadomo czy chodzi o jakieś uliczne beta-ketony, meth, czy co, teraz jest tyle pojebanych określeń na jedną substancję i na odwrót, że ciężko się połapać.
06.06.2023, 13:52
I to jest główny problem - ludzi kompletnie nie obchodzi, co ćpają - z takim podejściem naprawdę ciężko o jakiekolwiek konkretne odpowiedzi.
06.06.2023, 14:01
A szczególnie ciężko zachować redukcję szkód w takim wypadku,ale każdy decyduję sam że woli ćpać byle co i nie szanuje zdrowia
06.06.2023, 14:46
Można jedynie dowiedzieć się w momencie posiadania towaru fizycznie w samarze, wystarczy mieć odczynnik Marquisa, co do robienia testów krwi albo moczu nie mam wiedzy bo staram się widzieć co zażywam zawsze
06.06.2023, 14:55
A wiesz może gdzie taki odczynnik zakupić?Ciekawy temat koleżanka zapodała.W krwi bardzo często nie wychodzi wiele rzeczy mi np alfa w krwi jak i w moczu nie wyszła