Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
06.06.2023, 13:13
A ja nigdy nie będę za polecaniem nazw fake Coco itp., jeśli nie masz podanego numeru cas czy składu. Choć wiadomo, że to i tak niewiele daje pewności, jeśli nie masz analizy substancji. Tak naprawdę nie wiesz co bierzesz, a później się okazuje że to mix 10 rzeczy działających przeciwnie do siebie i robiący rozpierdol, mimo że wydaje się przyjemny....
06.06.2023, 13:15
A to nie przypadkiem wątek " Najlepsza substancja?" Owszem sa to stimy,ale każdy ma prawo się lubować w czym chce takie moje zdanie.
(06.06.2023, 10:45)fiodor napisał(a): Lukas1985 ale ja tu nie pisze w kontekście siebie, chociaż może tak to zabrzmiało. Chodziło o to, że na deptesantach byłem w pełni funkcjonalny, bez żadnych problemów, mimo że mixowalem, przadawkowywalem, miałem detoxy. Nie zawalalem życia i miałem zajebiste relacje ze wszystkimi. Bardziej chodziło mi o to, że te substancje mniej psują mózg i są mniej dla niego i dla życia destrukcyjne. Można je brać nawet i całe życie i jakoś leci. Natomiast znam pełno ludzi i ja jestem tylko potwierdzeniem, którym po kilku skokach odpierdala i już zostają z przekręcona głowa i popalonymi stykami. I to nie po kilku latach, a kilku grubszych wyskokach. Tylko tyle i aż tyle, a nie to co piszesz, że to tak u mnie bo wpiedalalem benzo...
XDDDD ale jak benzo może mniej psuć mózg skoro blokuje wszystko w tym czynniki neurotroficzne ?
Jak ketony mają psuć mózg skoro praktycznie nie ma publikacji nr toksyczności ?
Znasz ludzi co biorą te leki całe życie ? Niech odstawia na miesiąc tak jak odstawia się ketony. Zobaczysz co z nich zostaje. A mózg zalany glutaminianem skończy dużo gorzej niż mózg przeciętnego zjadacze ketonów.
Ja wpierniczalem ketony ponad 4 lata (prawie 5) odstawia była ciężka ale największy kryzys trwał 3-4 miesiące i jest git. A teraz porozmawiaj z ludźmi którzy lykali benzo rok - dwa jak wyglądała ich odstawka.
Myślałem, że już minęły czasy ludzi którzy gloryfikowali jedno kosztem drugiego i dziś ludzie patrzą bezstronnie na dane procesy. Chyba się jednak myliłem 😅
Edit
Żeby nie było próbowałem benzo. Dali mi kiedyś midazolam. Myślałem, wreszcie spróbuję tych legendarnych benzo. I w sumie jak chce sobie pobeblac to się napije piwa. Ojciec mi tylko mówił, że coś beblalem z uśmiechem na gębie. I tyle z fazy miałem ,🤣
08.06.2023, 07:07
To jak uważacie jaka według was jest najlepsza substancja ?
Dawno nie próbowałam 4mmc a od kogo polecasz ?
Nep,mdma,tryptaminy
Dawno nie próbowałam 4mmc a od kogo polecasz ?
Nep,mdma,tryptaminy
08.06.2023, 07:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.06.2023, 07:32 przez kot_kreskowy.)
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(08.06.2023, 07:07)Mrs.Darkness napisał(a): To jak uważacie jaka według was jest najlepsza substancja ?
Nie ma czegoś takiego. Jeden wybierze stymulanty, inny euforyki a inny coś tam jeszcze.
(08.06.2023, 07:24)kot_kreskowy napisał(a): 4MMC😍
Żeby jeszcze mefedron nie był toksyczny 😅 chyba jednak 3mmc / 4cmc 😉
08.06.2023, 10:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.06.2023, 10:23 przez kot_kreskowy.)
Sam jesteś toksyczny
No przecież Esco ma. Co ty śpisz dziewczyno😉
(08.06.2023, 09:08)Mrs.Darkness napisał(a): Dawno nie próbowałam 4mmc a od kogo polecasz ?
No przecież Esco ma. Co ty śpisz dziewczyno😉
NIE dla OPIO !!!