Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
09.06.2023, 08:46
Czekam tylko na Cocaine analog z prawdziwego zdarzenia..błyszczący i tłuściutki jebiwcy chrzanem albo nafta
12.06.2023, 09:41
Moze nie ma na stanie poprostu niedawno jeszcze było pamiętam może poprostu zapytaj vendora na mailu może ma trochę tego to ci wyśle
12.06.2023, 19:40
Jeśli faktycznie vendor ma w arsenale metę, mefedron i alfę to tak naprawdę w jego arsenale brakuje tylko relatywnie lekkich stymulantów typu pentedron czy fenidatow typu ipph.
Kiedyś rozmawiałem z jednym z już nie działający h vendorow i chłop podkreślał, że vendorzy nie chcą takich substancji bo idzie tego relatywnie niewiele. Wolą handel konkretami których ludzie biorą dychę na tydzień.
Btw nie mam powodów by nie wierzyć, że vendor sprzedaje coś innego jako meth czy mef ale na te chwilę opinii jest niewiele więc znając ten rynek wolę napisać to zachowawczo 😉
Kiedyś rozmawiałem z jednym z już nie działający h vendorow i chłop podkreślał, że vendorzy nie chcą takich substancji bo idzie tego relatywnie niewiele. Wolą handel konkretami których ludzie biorą dychę na tydzień.
Btw nie mam powodów by nie wierzyć, że vendor sprzedaje coś innego jako meth czy mef ale na te chwilę opinii jest niewiele więc znając ten rynek wolę napisać to zachowawczo 😉
15.06.2023, 12:30
jak nie ma na stanie to ci pablo nie wyczaruje w kieszeniach nie ma pochowane raczej ani w portmonetce babuni heh trza czekać mnie też skręca że alfy ni ma ale niedługo powinna być! jaja
15.06.2023, 12:41