Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czego się boisz? - 06/09
09.06.2023, 10:09
Pająków, żab oraz igieł.
Panicznie.
Panicznie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
09.06.2023, 10:11
Najbardziej boję się chyba śmierci.Dokładnie momentu w którym nie wiesz kiedy umrzesz.Nie wiesz co przyniesie kolejny dzień i to co zaplanujesz czy się spełni.A z rzeczy bardziej neutralnych to myszy,szczurów
09.06.2023, 10:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2023, 10:22 przez ProducentRC.)
Być zjedzonym przez rekina, krokodyla
Umrzeć przed zrealizowaniem zamierzonych celów i marzeń w życiu, kiedyś miałem archanofobie ale już jej nie mam bo pająki są bardzo pożytecznymi stworzeniami i ludziom nie robią krzywdy
Umrzeć przed zrealizowaniem zamierzonych celów i marzeń w życiu, kiedyś miałem archanofobie ale już jej nie mam bo pająki są bardzo pożytecznymi stworzeniami i ludziom nie robią krzywdy
09.06.2023, 12:03
Że zostanę odtrącony przez wszystkich bliskich albo, że zdechnę zamknięty w psychiatryku na zawsze. Takie rzeczy mnie przerażają, reszta do przeżycia
Najbardziej lotów i towarzyszącą temu całą tą nie boża bezradność gdy wiem że kiedy cos sie odjebie za sterami to koniec gdzies tam hen wysoko idac dalej tym tropem takze samej smierci
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem