Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
11.06.2023, 13:30
I to jest normą co pisał w raporcie kot_kreskowy , że działanie zamyka się w 3h, tak średnio ? Wiadomo, że jakieś jakieś tam różnice się zdarzają niewielkie. Według psychonauty oral 4-8h, sniff 3-6h
11.06.2023, 19:23
fiodor psychonautwiki jest bardzo pogladowe, czytaj to z przymruzeniem oka, dawki sa zanizone zeby nikt sie nie zabil, a czas dzialania wedlug mnie jest troszke zaokraglony w gore i nie uwzglednia tolerancji, a mmcki/cmcki maja to do siebie, ze 2h po ostatniej kresce juz sie czlowiek czuje trzezwy xD
Testy ja jebie
Nie jest to mefa ryz z sprzed bana ale ovzoplas muza na 200%. Pobierac cmc to gowno orzy tym ja juz lece od poludnia ale dawki 100 mg
Mozna zie zakochac matka zara sie kapla ze wystrzelony jak pocisk ziemia luft
W worze 10
Xeazsc na to xe wale alfe ponad raokrok w cugu.
Piekna pizda
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Tymm ze to bylo 15 lat temu a ja ciagld w temaciie. Swierzaka rozjebie jak zaesze esco zaskakuje. Pewnie 200 mg by mi pralke z oczu zrobilo kiedus 100 wystarczylo. Uwazam ze sort godnny polecenia nic nie gryxie czy cos jak cmc.
Typoowy mfowy splyw i zara swuiat staje sie elektryczny. Kto w temacire ten wie ocb muza...mi 100 wystarczy na oko jeblem wiecsj pizda ytroche niie ogar i cardio ale ja po wszysttkim prawie takmam jak przesadze i uwazam ze to nie zaden. Analnyliog mieszanka czegos tylko mefisto. Boze jak muza brzmi
Typoowy mfowy splyw i zara swuiat staje sie elektryczny. Kto w temacire ten wie ocb muza...mi 100 wystarczy na oko jeblem wiecsj pizda ytroche niie ogar i cardio ale ja po wszysttkim prawie takmam jak przesadze i uwazam ze to nie zaden. Analnyliog mieszanka czegos tylko mefisto. Boze jak muza brzmi
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''