Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gastro po paleniu
14.04.2022, 19:24
U mnie zawsze włącza się wachlarz różnorodności od słodkiego po słone ostre więc zaczynam od orzeszków w paprykowej panierce a kończę na cukierkach i wyrzutach sumienia xd
Robię kwa kwa jak kaczka
14.04.2022, 20:24
(14.04.2022, 19:24)Alkopoligamia napisał(a): U mnie zawsze włącza się wachlarz różnorodności od słodkiego po słone ostre więc zaczynam od orzeszków w paprykowej panierce a kończę na cukierkach i wyrzutach sumienia xd
U mnie tak samo. Trzeba zaspokoić gastro w każdym aspekcie smakowym od słonego, po kwaśne i kończąc na słodkim (kolejność przypadkowa, często zmienna)
Zazwyczaj zaczynam od czegoś konkretnego czyli pizza, burger, kebab, hot dog itp. Powoli przechodzę do przekąsek typu orzeszki, pistacje czy jakieś żelki Haribo, a często kończę (jeśli jest jeszcze miejsce w żołądku ) na czymś słodkim typu ciasto szarlotka, ptasie mleczko itd.
W ten sposób gastro jest kompletne i spełnione
14.04.2022, 21:00
ładne zestawy
ciekawe ile bym nabił kg przy takiej diecie
ciekawe ile bym nabił kg przy takiej diecie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
21.04.2022, 18:41
Oj gastro ciężka sprawa nawet jak na redukcji jestem to i tak leci w pewnym momencie wszystko co pod ręką jest rekord to było jedzenie samej wegety albo cukru jak już nic w domu nie miałem a Kana dalej była pozdr !
Haha dokładnie Zenez masz rację nie ma opcji aby robić takie jedzenie to porównywalne z składaniem bomby zegarowej na bani !
Haha dokładnie Zenez masz rację nie ma opcji aby robić takie jedzenie to porównywalne z składaniem bomby zegarowej na bani !
21.04.2022, 20:58
Wam się schabowego nie chce robić na gastro (choć to zaledwie 15 minut roboty) a ja kiedyś na gastro z ziomkami takie potrawy odpierdalaliśmy o których nawet nie śnili "fizjologowie"
27.04.2022, 17:22
Na gastro to tylko słodkie ewentualnie coś słonego.
Chociaż po ostatniej trawie jaką paliłam jako tako nie było gastro
Chociaż po ostatniej trawie jaką paliłam jako tako nie było gastro
03.05.2022, 21:06
Słodycze panie Kinder bueno , rozpuszczoną w mikrofali czekolada , lody , jajko z nutellą