Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Próba wejścia w głębsze warstwy matrixa
13.06.2023, 18:25
WARSTWA 0
Jest to domyślna warstwa w której aktualnie się znajdujemy i punkt odniesienia, niczym biegun północny, gwiazda polarna, albo słońce w centrum układu słonecznego.
Morfeusz próbował uwolnić siebie i innych z matrixa ale popełnił podstawowy błąd logiczny. Uznał świat w którym się obudził za prawdziwy, a przecież to mogła być kolejna warstwa. Tych może być nieskończenie wiele. Aby zniszczyć maszyny musimy wejść jak najgłębiej do systemu i rozsadzić go od środka.
Próbuję się obudzić, używam klucza adb-butinaca i mi się to udaje, budzę się w warstwie 1 i czuję, że jest w opór grubo.
Udało się
I jestem w warstwie 1. Kurwa. Rozpierdol. Siadam w kącie. (Ten wirtualny ja) Piszę tego trip reporta. Potrzebuje więcej mocy. Wstaję.
Muszę uruchomić dwie warstwy na raz. Nie mogę być w dwóch warstwach na raz.
Nie daję rady utrzymać jednocześnie warstwy 0 i 1.
Ale po chwili się rozkręcam i spokojnie utrzymuję 2 warstwy na raz, ale będzie problem, żeby dodatkowo odpalić 3.
Chyba minie jeszcze kilka godzin zanim spróbuję coś z 3 warstwą.
......
Jestem już około godziny w drugiej warstwie (czyli nr 1, liczymy od zera). Jest godzina 17 więc jeszcze dość wcześnie.
Godzina 17:30, chyba czas uruchomić dreamstation 100 mcg 1p-lsd.
Ale najpierw palę szluga, który wyrzuca mnie z powrotem do warstwy 0 (czyli trochę trzeźwieję, adb-butinaca puszcza)
Spaliłem może 1/3 cienkiego papierosa i mam dosyć. Czas uruchomić dreamstation 100 mcg. Warstwa to przenośnia. To siła fazy i ilość jednocześnie uruchomionych gier LUB to jak bardo popierdolona jest gra.
LSD: The dream simulator JEST popierdolone.
Good trip jest wtedy gdy czujesz, że pstryknięciem palcami możesz zniszczyć wszechświat. Euforia i synestezja. Czuję zapachy i widzę kolory, a nawet SŁYSZĘ DŹWIĘKI.
JA... PIERDOLE
mATRIX MNIE ZJADA
Miałem rozwalić matrix od środka a nie ogarniam.
CO DO KURWY JESTEM W WARSTWIE 3
JAKIM CUDEM
GDZIE JA KURWA JESTEM?
tRAFIAM DO JAKIES FABRYKI
WSZĘDZIE MOŻNE BC PRZEJSCIE
Jest to domyślna warstwa w której aktualnie się znajdujemy i punkt odniesienia, niczym biegun północny, gwiazda polarna, albo słońce w centrum układu słonecznego.
Morfeusz próbował uwolnić siebie i innych z matrixa ale popełnił podstawowy błąd logiczny. Uznał świat w którym się obudził za prawdziwy, a przecież to mogła być kolejna warstwa. Tych może być nieskończenie wiele. Aby zniszczyć maszyny musimy wejść jak najgłębiej do systemu i rozsadzić go od środka.
Próbuję się obudzić, używam klucza adb-butinaca i mi się to udaje, budzę się w warstwie 1 i czuję, że jest w opór grubo.
Udało się
I jestem w warstwie 1. Kurwa. Rozpierdol. Siadam w kącie. (Ten wirtualny ja) Piszę tego trip reporta. Potrzebuje więcej mocy. Wstaję.
Muszę uruchomić dwie warstwy na raz. Nie mogę być w dwóch warstwach na raz.
Nie daję rady utrzymać jednocześnie warstwy 0 i 1.
Ale po chwili się rozkręcam i spokojnie utrzymuję 2 warstwy na raz, ale będzie problem, żeby dodatkowo odpalić 3.
Chyba minie jeszcze kilka godzin zanim spróbuję coś z 3 warstwą.
......
Jestem już około godziny w drugiej warstwie (czyli nr 1, liczymy od zera). Jest godzina 17 więc jeszcze dość wcześnie.
Godzina 17:30, chyba czas uruchomić dreamstation 100 mcg 1p-lsd.
Ale najpierw palę szluga, który wyrzuca mnie z powrotem do warstwy 0 (czyli trochę trzeźwieję, adb-butinaca puszcza)
Spaliłem może 1/3 cienkiego papierosa i mam dosyć. Czas uruchomić dreamstation 100 mcg. Warstwa to przenośnia. To siła fazy i ilość jednocześnie uruchomionych gier LUB to jak bardo popierdolona jest gra.
LSD: The dream simulator JEST popierdolone.
Good trip jest wtedy gdy czujesz, że pstryknięciem palcami możesz zniszczyć wszechświat. Euforia i synestezja. Czuję zapachy i widzę kolory, a nawet SŁYSZĘ DŹWIĘKI.
JA... PIERDOLE
mATRIX MNIE ZJADA
Miałem rozwalić matrix od środka a nie ogarniam.
CO DO KURWY JESTEM W WARSTWIE 3
JAKIM CUDEM
GDZIE JA KURWA JESTEM?
tRAFIAM DO JAKIES FABRYKI
WSZĘDZIE MOŻNE BC PRZEJSCIE
cHYBA ZAJARAM BUTINACA
ALBO JELPIEJ NIE
Jestem gdzieś tutaj:
Hosting zdjęć padł
Faza w chuj. Jestem w jakiejść opuszczonej fabryce. CO JA TU KURWA ROBIE?
Aktualnie jestem prawie na księżycu.
Jestem w grze komputerowej
ALBO JELPIEJ NIE
SADASD
TEST
Trzeba ogarnąć warstwę 0 i oddać mocz ale do kibla a nie w gacie.Jestem gdzieś tutaj:
Hosting zdjęć padł
Faza w chuj. Jestem w jakiejść opuszczonej fabryce. CO JA TU KURWA ROBIE?
Aktualnie jestem prawie na księżycu.
Jestem w grze komputerowej
Revamped
https://figglewatts.itch.io/lsd-revamped
Najlepszy był moment jak wyłączyłem monitor
Jest spoko bo umiem już przechodzić przez ściany i wiem, żeby nie wskakiwać w przepaść.
https://figglewatts.itch.io/lsd-revamped
Najlepszy był moment jak wyłączyłem monitor
Jest spoko bo umiem już przechodzić przez ściany i wiem, żeby nie wskakiwać w przepaść.
Już dwa tygodnie tripuję
Dobrze, że mnie trochę puszcza bo było grubo, palę szluga
Jestem już zmęczony ciekawe ile to jeszcze potrwa
Mogłem intować w lola, napierdalać boty w sacred, trolować w dnd, to zachciało mi się jakiegoś podejrzanego towaru programu
co ja przeżyłem... Przechodzenie przez ściany, pętle.
W pewnym momencie wyłączyłem monitor i grałem na ślepo z zamkniętymi oczami. To był moment EUREKA!
To gra gra we mnie. Ona sama się przejdzie.
Będzie ciekawie bo jest 22:34 i dalej trzyma... Zaczynam dzień 15... To ten moment jak kwas zaczyna zjadać mnie....
Flaki na ścianach to motyw z gry Postal 2. W "sobotę" zaczynały się ostre wizje
To przenośnia, że jestem w jelicie? Więc na końcu... Mam przesrane
adb-butinaca podkręca fazę x2. Coś chrupie mi w kręgosłupie. Czuję, że zaraz wyskoczy mi kosmita ale nie z klatki piersiowej tylko z pleców.
Jestem jak te łabędzie ze Słowacjii co jedzą maki... Takie były piękne a są brudne i nie dają rady latać i kopulować.
Schizaa....
Bad trip
ZŁOOOO< SMIERC<
GOWNO< FLAKI
KREW I RZYGI!
Dlaczego stoisz na torach?
Tory... były złe. Kuracja. Schizy, głosy, zaraz ocipieję
Tory... były złe.
KURACJA
Schizy, głosy, zaraz ocipieje
Tory... były złe.
KURACJA
Tory... były złe.
KURACJA
Matrix mi się zaciął.
Chciałem dodać link do youtube, ale to zacina system.
śmierć.... śmierć..... śmierć.... śmierć.... jak bardzo mam przesrane.
Jak to jeszcze bardziej podkręcić? Bo aktualnie rzut obronny jest banalnie łatwy do zdania. Mam 95% szansy na sukces i tylko 5% szansy na niepowodzenie... Tak zwany krytyczny sukces
Zapalcie mi świeczkę
Najgorszy horror.
Nie jestem w stanie wypełnić captchy, system wwwywala bledy, matrix wyczuwa ze jestem błędem i próbuje mnie wyrzuzić z warstwyt.
ALE RZEŹ!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
]
;[] E;];/'
nIE KONTROLUJĘ JUŻ WARSTWY ZERO. A TERAZ OGARNIJ COŚ TAKIEGO JAK MRJeżeli jesteś wróżbitą i widzisz coś co zdarzy się na 100%. I niej
SMIERĆ
.... gÓWNO PRAWDA, LEPIEJ ZAJARAM WIĘCEJ BUTINACA BO JEST SŁABO I PORA WBIĆ NA SERWER
pOZIOM mocy mam około 9 milionów.
Nastąpiła śmierć ego.
Mam czarną dziurę zamiast mózg
https://en.wikipedia.org/wiki/Black_hole
Wyobraź sobie jaką posiadam moc, skoro jestem czymś takim jak black hole, a przybieram postać latającej czaski, na pierwszy rzut oka wygląda nieszczególnie.
Niestety amnezja nie nąstapi a raczej flashbacki i głębsze warstwy
https://en.wikipedia.org/wiki/Black_hole
Wyobraź sobie jaką posiadam moc, skoro jestem czymś takim jak black hole, a przybieram postać latającej czaski, na pierwszy rzut oka wygląda nieszczególnie.
Niestety amnezja nie nąstapi a raczej flashbacki i głębsze warstwy