Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
07.06.2023, 15:53
Podawajcie dawki w miligramach, jak ludzie. Skąd wszyscy mają wiedzieć ile to jest 20 kropel? Nie wiesz ile bierzesz?
20% dziennie to za dużo moim zdaniem.
20% dziennie to za dużo moim zdaniem.
13.06.2023, 23:01
Tramadol coś pięknego zarzucam 3 tabletki po 100mg jedna ma jak dobrze kojarzę (nie chce mi się szukać teraz opakowania) do tego 4 tabaletki
cłonazepam i jesteśmy w raju
cłonazepam i jesteśmy w raju
14.06.2023, 05:15
Tak,bezpieczne.Jeśli nigdy nie próbowałeś tramalu to zacznij od mniejszej dawki i nie łącz z benzo u mnie wywołuje to mocniejszy efekt działania
14.06.2023, 05:34
(13.06.2023, 23:01)Amnezja napisał(a): i jesteśmy w raju
Chyba na kiblu😎
(14.06.2023, 05:15)Amnezja napisał(a): Tak,bezpieczne.Jeśli nigdy nie próbowałeś tramalu to zacznij od mniejszej dawki i nie łącz z benzo u mnie wywołuje to mocniejszy efekt działania
Opio + benzo = "dobry Jezu, a nasz paaaanie, daj mu wieczne spoczywanie"
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
A czy każdy mix nie jest nie niebezpieczny? Tak samo benzo z alkoholem nie powinno się łączyć a ludzie tak robią.Jesteśmy dorośli każdy bierze odpowiedzialność za swoje życie i każdy ma świadomość swoich czynów jakie mogą być tego konsekwencję i potencjały.Ja robię to na własne ryzyko.A teraz idę się odprężyć i cieszyć fazą.Tak jak fiord wspomniał.Nie bierzcie przykładu z kogoś zawsze róbcie to co uważacie za słuszne
14.06.2023, 11:19
Kolega fiord ma rację jest to niebezpieczny mix tak samo jak benzo z alko o którym wspomniałaś Amnezjo.Opio samo w sobie łatwo przedawkować a co dopiero z benzo.Ale baw się na własną odpowiedzialność tak jak napisałaś.Miej jednak głowę na karku