Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tramadol (chlorowodorek tramadolu)
14.06.2023, 11:25
mixy sa niebezpieczne jak sie przesadzi z iloscia, dawka czyni trucizne
przestancie demonizowac substancje i mieszanie ich, ZWYCZAJNIE CHODZI O DAWKE
a benzo do tramadolu jest zalecane przy przekroczeniu 600mg tramadolu bo mozna sie wytelepac
przestancie demonizowac substancje i mieszanie ich, ZWYCZAJNIE CHODZI O DAWKE
a benzo do tramadolu jest zalecane przy przekroczeniu 600mg tramadolu bo mozna sie wytelepac
14.06.2023, 12:17
Nie mogę już edytować postu,ale faktycznie uważać z dawkami opio.Nie wiem czy po każdym opio tak jest,ale po tym u mnie jak raz przesadziłam z dawką wystąpiły problemy z oddaniem moczu.
14.06.2023, 12:41
Ja też ostrzegam przed tramalem,kolega wziął 35 kropel na pusty żołądek i dostal padaczki,pierwszy raz taki widok,i mam nadzieję ostatni.
Wyginalo go jak w filmie o egzorcyzmach i oczy pod powieki się chowały.
Klapsy w twarz i masaż serca jak przestało nim miotać i wyglądał jak nieżywy.
Widok i moja panika,nie wiedziałem co robić jak nie szło go ocucić było czymś popierdolonym.
Z trampkuem ostrożnie w chuj,jeszcze na oczy wchodzi mgiełka i pobrane na telefonie.
Wyginalo go jak w filmie o egzorcyzmach i oczy pod powieki się chowały.
Klapsy w twarz i masaż serca jak przestało nim miotać i wyglądał jak nieżywy.
Widok i moja panika,nie wiedziałem co robić jak nie szło go ocucić było czymś popierdolonym.
Z trampkuem ostrożnie w chuj,jeszcze na oczy wchodzi mgiełka i pobrane na telefonie.
35 kropel? co to za wymiar ile on wzial?
przypominam, ze dawki mierzy sie w mikrogramach, miligramach badz gramach, nie w tabletkach, wiadrach, lopatach, bananach ani nie w kroplach
poza tym osobie z padaczka trzyma sie tylko glowe nad ziemia zeby sie nie obijala, daje sie poduszke jakas i czeka az atak przejdzie, zostawcie te osoby spadaczkowane w spokoju i pomozcie dopiero po, poza tym takie ataki strasznie mecza organizm i niedziwne jest to, ze ktos mdleje, nie mowiac o masazu serca osobie ktora oddycha
czasem lepiej jest nie zrobic nic niz udzielic chujowej pomocy, ktora tylko zaszkodzi
polecam kurs pierwszej pomocy i troche poczytac, bo mozna kogos zabic
przypominam, ze dawki mierzy sie w mikrogramach, miligramach badz gramach, nie w tabletkach, wiadrach, lopatach, bananach ani nie w kroplach
poza tym osobie z padaczka trzyma sie tylko glowe nad ziemia zeby sie nie obijala, daje sie poduszke jakas i czeka az atak przejdzie, zostawcie te osoby spadaczkowane w spokoju i pomozcie dopiero po, poza tym takie ataki strasznie mecza organizm i niedziwne jest to, ze ktos mdleje, nie mowiac o masazu serca osobie ktora oddycha
czasem lepiej jest nie zrobic nic niz udzielic chujowej pomocy, ktora tylko zaszkodzi
polecam kurs pierwszej pomocy i troche poczytac, bo mozna kogos zabic
14.06.2023, 17:27
Zrobił masaż sercia gościowi któremu sie nie zatrzymało serce xD Jeszcze na głowę mu mogłeś skoczyć. Widze że dalej kontynuujesz tradycję i poza wysyłaniem do szpitala siebie wysyłasz także znajomych
15.06.2023, 04:08
Z tramalem trzeba ostrożnie a najlepiej wogole nie zażywać tego bo można przesadzić nawet nie wiedząc kiedy za dużo kropel i można sobie zrobić kuku także z tym ostrożnie wogole lepiej nie pakować się w opiaty
15.06.2023, 05:18
(14.06.2023, 12:41)KiszczaK napisał(a): Wyginalo go jak w filmie o egzorcyzmach i oczy pod powieki się chowały.A gdzie miały się chować, na?
Dobrze,żeś mu większej krzywdy nie zrobił. Mam brata z padaczką, to zawsze się tylko głowę trzymało a nie robiło reanimację🤦
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
(15.06.2023, 04:08)Mrs.Darkness napisał(a): Z tramalem trzeba ostrożnie a najlepiej wogole nie zażywać tego bo można przesadzić nawet nie wiedząc kiedy za dużo kropel i można sobie zrobić kuku także z tym ostrożnie wogole lepiej nie pakować się w opiaty
No jak się odmierza dawki w kroplach jak jakiś jaskiniowiec, podczas gdy już 100 lat temu robiono to w miligramach, to na pewno można przesadzić. I tramadol to opioid, nie opiat.
17.06.2023, 15:35
Nie no masaz serca gosciowi, ktoremu serce nie stanelo i mial padake mnie rozjebal hahaha takiego czegoś jeszcze nie slyszalem xd