Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
13.06.2023, 09:52
Ja się nie piszę na to bo mnie pozabiera i będzie problem.
Takie sprzęty są dla ludzi z wysoką samodyscypliną😎
Takie sprzęty są dla ludzi z wysoką samodyscypliną😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.06.2023, 11:17
Szybko się skończyło, ciekawe, czy jeszcze kiedyś powróci...
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
14.06.2023, 14:01
Chlopaki ode mnie zamowili i stwierdzili jedno,e to prawdziwr piko. Szacun Esco za ta ofertę
pisali że wróci na dniach na stan
Edit:
zdepresialy6
Tryb Beara Gryllsa
14.06.2023, 17:42
Nie szukajcie cudów i nie spodziewajcie sie nie wiadomo czego skoro ćpacie RC-ki
szczegolnie mowie to do alfiarzy i cmckarzy oporowych.
Jedyny problem w tej substancji to latanie po 3 dni lekko, brak żadnych potrzeb = picia, jedzenia, spania szczania.
Dosłownie wyłącza wszystko
szczegolnie mowie to do alfiarzy i cmckarzy oporowych.
Jedyny problem w tej substancji to latanie po 3 dni lekko, brak żadnych potrzeb = picia, jedzenia, spania szczania.
Dosłownie wyłącza wszystko
14.06.2023, 19:57
"Jedyny problem w tej substancji to latanie po 3 dni lekko, brak żadnych potrzeb = picia, jedzenia, spania szczania.
Dosłownie wyłącza wszystko"
Ależ to musi być rzeźnik
Nie chcę nic mówić, ale ten opis przywodzi mi na myśl tylko dwie substancje, które właśnie tak zapamiętałem;
Otóż TE😎
Obecnie nic nie jest w stanie 'zmotywować' mnie do latania dłużej niż doba-półtorej, nawet alfa a trzydniowe maratony to były tylko z tymi smakołykami.
Mef powrócił i teraz jeszcze TO się pokazało. Stare dobre czasy wracają panowie i panie😁 Jaram się bardzo😁
Czuję się teraz jak dziewica, która zaraz zagra rolę życia z gang-bangowym murzyńskim trio.
Wiem, że dupa będzie boleć, ale muszę spróbować 😎
Sorry za offtop, ale to było silniejsze odemnie, musiałem to napisać
Dosłownie wyłącza wszystko"
Ależ to musi być rzeźnik
Nie chcę nic mówić, ale ten opis przywodzi mi na myśl tylko dwie substancje, które właśnie tak zapamiętałem;
Otóż TE😎
Obecnie nic nie jest w stanie 'zmotywować' mnie do latania dłużej niż doba-półtorej, nawet alfa a trzydniowe maratony to były tylko z tymi smakołykami.
Mef powrócił i teraz jeszcze TO się pokazało. Stare dobre czasy wracają panowie i panie😁 Jaram się bardzo😁
Czuję się teraz jak dziewica, która zaraz zagra rolę życia z gang-bangowym murzyńskim trio.
Wiem, że dupa będzie boleć, ale muszę spróbować 😎
Sorry za offtop, ale to było silniejsze odemnie, musiałem to napisać
NIE dla OPIO !!!
15.06.2023, 08:39
hmmmm no nic skoro tam mówisz widać tak jest poczekam jeszcze trochę aż organizm mi się zregeneruje i zamawiam jak będzie na stanie to cudo