Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona wódka to...? 06/14
14.06.2023, 13:58
Zubrówka sztosik i taniutka przedewszystkim nie polecam kupowania alkoholu wysokoprocntowego w biedronce bo wały robią smakuje to jak gówno wódka to porażka z biedry
@"PUDZILLA" wybuchowy browar i wódka top tylko, że ceny ://///
@"PUDZILLA" wybuchowy browar i wódka top tylko, że ceny ://///
14.06.2023, 14:13
Wódki piję bardzo mało, w ciągu roku może z 5 flaszek to jest max i pozwalam sobie kupić wtedy dobrą wódę, ale jakiejś ulubionej nie mam.
Najlepsza, którą do tej pory piłem to zdecydowanie polska wódka ziemniaczana Miler Spirit.
O,7 42% kosztuje 120zł
Wódka jest tak gładka, że wchodzi bez otrząsania.
(Jest też wersja 50% i jest ciut droższa)
Producentem tej wódki jest Tomasz Miler, prowadzi swój sklep w Poznaniu z męską odzieżą tradycyjną oraz alkoholami.
Degustator whisky, trochę podróżnik, ma swój kanał na YouTube, który zresztą polecam - szczególnie filmy z jego podróży. Są bardzo wartościowe i warte obejrzenia.
Najlepsza, którą do tej pory piłem to zdecydowanie polska wódka ziemniaczana Miler Spirit.
O,7 42% kosztuje 120zł
Wódka jest tak gładka, że wchodzi bez otrząsania.
(Jest też wersja 50% i jest ciut droższa)
Producentem tej wódki jest Tomasz Miler, prowadzi swój sklep w Poznaniu z męską odzieżą tradycyjną oraz alkoholami.
Degustator whisky, trochę podróżnik, ma swój kanał na YouTube, który zresztą polecam - szczególnie filmy z jego podróży. Są bardzo wartościowe i warte obejrzenia.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
14.06.2023, 16:08
Jeśli już pije wódkę to lodowatą, zbytnio za wódą nie przepadam ale jak już to stock, chopin, z alko wysokoprocentowego to wolę rum
14.06.2023, 17:11
Z mocnych alkoholi zdecydowanie Gin> wszystko, ale jeżeli mam wybierać wódkę to tak;
1. po taniości i do przeżycia stock/bols
2. na kompletnej biedzie żubrówka (jedni kochają drudzy nienawidzą, ja się zaliczam do tych drugich )
3. Dla faktycznego w miarę ok smaku i jebnięcia to zawsze finlandia, ewentualnie z ciekawości jakaś "kraftowa wudeczkia" wpadnie raz czy dwa do roku żeby zobaczyć co tam gotują
1. po taniości i do przeżycia stock/bols
2. na kompletnej biedzie żubrówka (jedni kochają drudzy nienawidzą, ja się zaliczam do tych drugich )
3. Dla faktycznego w miarę ok smaku i jebnięcia to zawsze finlandia, ewentualnie z ciekawości jakaś "kraftowa wudeczkia" wpadnie raz czy dwa do roku żeby zobaczyć co tam gotują
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
15.06.2023, 08:25
Jeśli chodzi o wódkę to może być żubrówka lub gorzka żołądkowa,bo to zależy jaki drink zrobię.
Czystej nie piję,wolę łyche i saską z kawã i 🍒
Czystej nie piję,wolę łyche i saską z kawã i 🍒