Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
15.06.2023, 09:50
Yankess dobrze kot napisał jebnie jak mlot tora za czasów rc sklepów jak nie masz dużego doświadczenia weź lepiej 4mmc niz piko, chyba że masz możliwość latać 3 dni, to możesz celować w mete, jeżeli masz max dobe,dwie na balet wybrał bym 4mmc, bardziej da się kontrolować działanie
15.06.2023, 10:10
ProducentRC Poki co to musi znowu wlecieć na magazyn, bo narazie to nikt nie zamówi.
15.06.2023, 12:36
(15.06.2023, 09:50)ProducentRC napisał(a): Yankess dobrze kot napisał jebnie jak mlot tora za czasów rc sklepów jak nie masz dużego doświadczenia weź lepiej 4mmc niz piko, chyba że masz możliwość latać 3 dni, to możesz celować w mete, jeżeli masz max dobe,dwie na balet wybrał bym 4mmc, bardziej da się kontrolować działanie
Co prawda mogę sobie pozwolić na kilka dni "baletu". Niestety brak jak narazie
Ale kto bogatemu zabroni zawsze 4MMC można też spróbować .
Połączenie piko i 4mmc nie gryzło by się w działaniu ? Pytam bo ja stary stimiarz jestem
15.06.2023, 12:47
Panowie, proszę pisać jedynie opinie na temat sortu, bo znowu robi się niepotrzebny burdel w tym wątku. Później inna osoba będzie szukała konkretnego info i będzie musiała przedzierać się przez ten gąszcz spamu.
Chcecie porozmawiać na temat meth? Zróbcie to w wątku ogólnym o tej substancji: https://dopal.org/thread-418.html
Chcecie porozmawiać na temat meth? Zróbcie to w wątku ogólnym o tej substancji: https://dopal.org/thread-418.html
To chyba wątek naganiaczy bo to piko to jest słabizna . Stąd brak ocen bo nikt nie chce się narazić vendorowi. To fajnie działa przez pierwsze 5 minut a potem nic.
No chyba że piko to w ogóle jest sredniawy. Przecież to do pablowego hexena np to nie ma podjazdu
I foteczka proszę
27.06.2023, 21:25
Kurwa wziąłem już z pół grama i czuję się normalnie tak naprawdę. Tylko mocno temperature ciała podnosi i ciśnienie. Coś tu jest nie tak. Ja też się spodziewałem tego god mode