Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mamma mia! Co ja robilem tyle lat - 5-MeO-DMT
03.05.2022, 19:47
Gdzie to dostać?
"Katharsis (z greckiego katharsis, jest precyzyjnie zdefiniowany jako oczyszczenie) – przeanalizowałem cały własny charakter i przeszłe wydarzenia. Patrząc na to ile zdrowia, pieniędzy, motywacji, możliwości ścieżek rozwoju, zmarnowanych szans i neuroprzekaźników przez przeszłe życie wytrwoniłem… WSTYD, hańba, ogromny żal do siebie. Pora wziąć się za siebie, spełnić swoje dream come true."
Właśnie tak mam (plus inne fizyczne nieprzyjemności do tego) jak zapale chociaż Buszka natury z tym, że może to kwestia charakteru to poczucie mnie wpędza w chęć samobójstwa wręcz i najgorsze uczucia jakie znam. Tak na marginesie.
"Katharsis (z greckiego katharsis, jest precyzyjnie zdefiniowany jako oczyszczenie) – przeanalizowałem cały własny charakter i przeszłe wydarzenia. Patrząc na to ile zdrowia, pieniędzy, motywacji, możliwości ścieżek rozwoju, zmarnowanych szans i neuroprzekaźników przez przeszłe życie wytrwoniłem… WSTYD, hańba, ogromny żal do siebie. Pora wziąć się za siebie, spełnić swoje dream come true."
Właśnie tak mam (plus inne fizyczne nieprzyjemności do tego) jak zapale chociaż Buszka natury z tym, że może to kwestia charakteru to poczucie mnie wpędza w chęć samobójstwa wręcz i najgorsze uczucia jakie znam. Tak na marginesie.
04.05.2022, 06:20
(03.05.2022, 19:47)cleankajabuza napisał(a): Gdzie to dostać?po buchu dostajesz oczyszczenia, gdzie taki towar dostane?
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
04.05.2022, 12:43
Ciekawie musi to wyglądać z punktu widzenia osoby , która tego nie brała xD Gdybym wiedziała tylko jak się zachowujesz raczej bym nie spróbowała tej substancji ale z opisu przeżyć robi się bardzo ciekawie... ;D
Robię kwa kwa jak kaczka
04.05.2022, 12:47
(04.05.2022, 12:43)Alkopoligamia napisał(a): Ciekawie musi to wyglądać z punktu widzenia osoby , która tego nie brała xD Gdybym wiedziała tylko jak się zachowujesz raczej bym nie spróbowała tej substancji ale z opisu przeżyć robi się bardzo ciekawie... ;D
staralem sie jak najbardziej i jak najczulej oddac potege doznan jakie przezylem, sam raport pisalem okolo dwie godziny, nie liczac czasu, ktory poswiecilem na to, aby ogarnac terminologie slow, ktore by opisaly moja bombe
get
over
it
over
it
04.05.2022, 12:58
(04.05.2022, 12:47)PUDZILLA napisał(a): staralem sie jak najbardziej i jak najczulej oddac potege doznan jakie przezylem, sam raport pisalem okolo dwie godziny, nie liczac czasu, ktory poswiecilem na to, aby ogarnac terminologie slow, ktore by opisaly moja bombe
Czuć tą staranność i chęć ukazania jak największej magii całej podróży. Czy jest to substancja z , której można korzystać częściej czy raczej jedna przygoda wystarcza na dłuższy czas ?
Robię kwa kwa jak kaczka
04.05.2022, 13:06
(04.05.2022, 12:58)Alkopoligamia napisał(a): Czuć tą staranność i chęć ukazania jak największej magii całej podróży. Czy jest to substancja z , której można korzystać częściej czy raczej jedna przygoda wystarcza na dłuższy czas ?
jak zadbasz o s&s, to jedna podroz wystarczy Ci do konca życia
od tamtej chwili kilka razy bralem 5meodmt, ale bardziej rekreacyjnie, inne roa i mniejsze dawki, ale tamta podroz byla jak przebudzenie, nie ma w moim zyciu chwili, ktora by mi bardziej otworzyla beret
get
over
it
over
it