Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa a maria
21.06.2023, 09:33
Czy ten gościu naprawde się mnie spytał, jak działa marihuana?
Albo debil, albo samplarz. Albo oba.
Albo debil, albo samplarz. Albo oba.
21.06.2023, 09:41
horsii Kto jest debilem ten jest.Zrozumiałem post odwrotnie niż ty go przetłumaczyłeś. Coś w stylu że ktoś chce nasączać liście alfą. Stąd padło pytanie takie a nie inne. Teraz napisałeś to dobitnie o co chodzi, że o marihuanę i wszystko jasne. Samplarzem ani debilem nie jestem więc wypraszam sobie
22.06.2023, 13:10
@"hack202@o2.pl" daj znać jak Ci poszło, jestem mega Ciekawy tego eksperymentu.
22.06.2023, 15:19
Nic z tego nie wyszło i choćby nie wiem ile się tego przelewało to nie wyjdzie - uwierzcie.
22.06.2023, 16:31
Mówisz, jakbyś polewał (przelewał?) to wodą, a nie włożył to na pare dni. Czy coś wyjdzie - no tak jak pisałem, nikt tu takich problemów jeszcze nie miał, więc nie wiadomo. Może tak, może nie.
Poza tym, w ogóle co to za pojebana akcja - kto macza weed w alfie-pvp?
Poza tym, w ogóle co to za pojebana akcja - kto macza weed w alfie-pvp?
22.06.2023, 16:45
Hahahaaa tez nie slyszalem by ktokolwiek kiedykolwiek czarowal tak z alfą niemniej również jestem ciekaw ile takowa fuzja jest warta
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
22.06.2023, 17:46
Był robiony water-curring i ide różne tego typu rzeczy.
Ewidentnie ktoś kogoś chciał posłać na deski ale nie pykło.
Nie korzystajcie z takich mixów jak chcecie żyć
Ewidentnie ktoś kogoś chciał posłać na deski ale nie pykło.
Nie korzystajcie z takich mixów jak chcecie żyć
23.06.2023, 13:48
Cytat:Ewidentnie ktoś kogoś chciał posłać na deski ale nie pykłonie wierze ze tak mozna by postapic . nie moge nawet wyobrazić sobie tego . Mozna zrobic krzywdę nie tylko jednej osobie, przeważnie jak sie pali jonta to w pare osob. brrrr
07.04.2024, 09:48
Mam zioma co pali alfe z zielem daje rade
Ja raz dałem się jemu namówić przejebane jednym delikatnym słowem mówiąc na samą myśl gęsiej skórki dostaje
Ja raz dałem się jemu namówić przejebane jednym delikatnym słowem mówiąc na samą myśl gęsiej skórki dostaje