Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
22.06.2023, 11:31
(20.06.2023, 14:34)kot_kreskowy napisał(a): W zeszłym tygodniu wysyłałem btc do vendora, bodajże we wtorek i zapłaciłem 2,5% prowizji od kwoty plus chyba 5-6zł opłaty za przelew więc nie rozumiem skąd takie koszta. Płaciłem przez kantor.
Stacjonarny czy internetowy?
Anonimowa metoda?
23.06.2023, 12:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.06.2023, 12:19 przez kot_kreskowy.)
@"Pro8l3m"
Jaki kantor? Internetowy.
Czy anonimowo?
Szczerze? W piździe mam anonimowość zamawiając 5 czy 10 gram tematu. Ma być szybko i przedewszystkin tanio.
Gdybym kupował powyżej 100gr, wtedy zainwestowałbym w pozorną anonimowość.
Jaki kantor? Internetowy.
Czy anonimowo?
Szczerze? W piździe mam anonimowość zamawiając 5 czy 10 gram tematu. Ma być szybko i przedewszystkin tanio.
Gdybym kupował powyżej 100gr, wtedy zainwestowałbym w pozorną anonimowość.
Metamorfoza
09.07.2023, 20:02
Witam, chciałem się dowiedzieć jak jest pobierana prowizja na stronie bitcoin.pl?
Tzn. Jaka kwotę muszę wpisać żeby otrzymać BTC za 375 ziko?
Tzn. Jaka kwotę muszę wpisać żeby otrzymać BTC za 375 ziko?
09.07.2023, 20:10
maciusss. przed samą płatnością za całość, powinno ci pokazać osobno opłatę sieciową (fee), prowizję dla kantoru i wszystko inne, cokolwiek tam sobie mogą jeszcze naliczyc.
Ogólnie, opłaty sieciowe btc teraz są dośc duże - jeśli możesz to korzystaj z innych krypto
np. LTC - możesz kupić na paxful.com bez żadnego KYC
tak samo Monero (XMR) - mozesz np. na localmonero.co
Ogólnie, opłaty sieciowe btc teraz są dośc duże - jeśli możesz to korzystaj z innych krypto
np. LTC - możesz kupić na paxful.com bez żadnego KYC
tak samo Monero (XMR) - mozesz np. na localmonero.co
21.07.2023, 18:11
Ze swojej strony mogę zdecydowanie polecić https://bitq.pl/
Prowizja o połowę mniejsza niż na bitcoin.pl więc po co przepłacać.
Prowizja o połowę mniejsza niż na bitcoin.pl więc po co przepłacać.
22.07.2023, 06:27
Cześć wszystkim mam pytanie , mam apke okx crypto.
Chciałem kupić bitcoiny , a kupiłem jakieś BTCK ... jaka jest różnica między BTC a BTCK? Ktoś miał kiedyś podobna sytuację?
Chciałem kupić bitcoiny , a kupiłem jakieś BTCK ... jaka jest różnica między BTC a BTCK? Ktoś miał kiedyś podobna sytuację?