Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-FDCK vs O-PCE.
28.03.2023, 18:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.03.2023, 18:03 przez SztywnyMisza.)
Czeslawo
O-PCE. Z tego co czytałem jest to bardziej stymulujące i ogólnie inne doświadczenie. Zasadniczo są to dwa zupełnie różne związki. 2f jest znacznie bardziej „psychodeliczną heroiną”, a opce przypomina oderwaną amfetaminę
O-PCE. Z tego co czytałem jest to bardziej stymulujące i ogólnie inne doświadczenie. Zasadniczo są to dwa zupełnie różne związki. 2f jest znacznie bardziej „psychodeliczną heroiną”, a opce przypomina oderwaną amfetaminę
28.03.2023, 21:50
2fdck jest zblizone w dzialaniu do ketaminy, odlot, ciekawe oevy,
o-pce to taki jungle dyso, ja po przerobidniu w nic cwiary bylem w amazonskiej dzungli, maczeta przebilajem sie przez krzaczory, ogolnie jak ktos ogladal Narcos i wie jaka tam flora, to wlasnie takie rzeczy widzialem, a na koniec poszedlem grzecznie spac przykrywając się dywanem :W
o-pce to taki jungle dyso, ja po przerobidniu w nic cwiary bylem w amazonskiej dzungli, maczeta przebilajem sie przez krzaczory, ogolnie jak ktos ogladal Narcos i wie jaka tam flora, to wlasnie takie rzeczy widzialem, a na koniec poszedlem grzecznie spac przykrywając się dywanem :W
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
09.06.2023, 04:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.06.2023, 05:16 przez Wargod2633.)
Próbowałem 2fdck snif 60 mg i jak dla mnie to trzeba lubieć i trochę przerobić pewnie, po godzinie dorzutka też 60 mg (nie potrzebnie). (Lolek z haszem) też nie był dobry pomysł hehe. Nie dam rady tego opisać jeszcze
ByleJaki
24.06.2023, 16:20
Wargod2633 Dla mnie pierwsze zapoznanie się z 2-FDCK to jak crash test maluch ze ścianą.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
25.06.2023, 00:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2023, 00:34 przez RaeminGhos.)
Dla mnie 2-fdck jest subtelniejsze w działaniu, wiruje w głowie jak po alkoholu, mniej klatek na sekundę w zestawieniu z o-pce. W o-pce jest wrażenie częstszego odświeżania danej klatki, co daje wrażenie spowolnienia jakbyście oglądali film na yt w 0.75x lecz bez ścinek w obrazie.
Przy 2-fdck czuję większe wydzielanie śliny niż w przypadku o-pce
Przy o-pce łatwiej o ego death
O-pce to wrażenie "speedującego" dyso
2-fdck daje więcej przestrzeni do analizy myśli
2-fdck daje mniej stabilności przestrzeni
Zjazd przy 2-fdck daje Ci podwójne widzenie, jakby przy o-pce łatwiej skupić wzrok w danym punkcie. O-pce natomiast Ciebie dłużej przykuje do łóżka, ja czułem ogromne zmęczenie, a 2-fdck mnie mobilizował, żeby jeszcze pod koniec działania wyjść na spacer czy coś.
Przy 2-fdck czuję większe wydzielanie śliny niż w przypadku o-pce
Przy o-pce łatwiej o ego death
O-pce to wrażenie "speedującego" dyso
2-fdck daje więcej przestrzeni do analizy myśli
2-fdck daje mniej stabilności przestrzeni
Zjazd przy 2-fdck daje Ci podwójne widzenie, jakby przy o-pce łatwiej skupić wzrok w danym punkcie. O-pce natomiast Ciebie dłużej przykuje do łóżka, ja czułem ogromne zmęczenie, a 2-fdck mnie mobilizował, żeby jeszcze pod koniec działania wyjść na spacer czy coś.
25.06.2023, 10:03
RaeminGhos Dzięki za tak szczegółowe porównanie obu substancji. Zaciekawiłeś mnie tymi różnicami.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.06.2023, 07:16
2 FDCK w malutkich dawkach to mnie odprężalo, w większych już odklejało.
Dziwne uczucie ze poza moja głową dzieje się coś Ci tyczyło mnie, ale nie miałem wpływu na to, takie odczucie nieporównywalne do innej substancji, oprócz O PCE, bo ta substancja wyjebała mnie w parę sekund sniffem w jakiś paranoiczny stan.
I różnica jest diametralnie wielka, odklejenie, dysocjacja lvl very hard dla mnie.
Dziwne uczucie ze poza moja głową dzieje się coś Ci tyczyło mnie, ale nie miałem wpływu na to, takie odczucie nieporównywalne do innej substancji, oprócz O PCE, bo ta substancja wyjebała mnie w parę sekund sniffem w jakiś paranoiczny stan.
I różnica jest diametralnie wielka, odklejenie, dysocjacja lvl very hard dla mnie.