Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
27.06.2023, 21:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2023, 21:44 przez voice.of.voiceless.)
ja w ogóle nie zarzucam stymulantów, jestem bez tolerki na nie, mam tego kawałek jeszcze, jutro po śniadaniu zarzucę, jeżeli piszecie, że jest lipa, to ja zarzucę najpierw piko do recenzji, a zostało mi 0.43 z samarką, ile ta najmniejsza waży przypomni ktoś? ta co na obrazku betonix
moje szczury mowią, że to wypierdalacz jest konkretny, dawkowanie mniejsze od 4mmc i działa dłużej, więc z tego stwierdzam, że to na prawdę robi robotę.
moje szczury mowią, że to wypierdalacz jest konkretny, dawkowanie mniejsze od 4mmc i działa dłużej, więc z tego stwierdzam, że to na prawdę robi robotę.
27.06.2023, 22:02
(27.06.2023, 21:25)Vypyerd napisał(a): Kurwa wziąłem już z pół grama i czuję się normalnie tak naprawdę. Tylko mocno temperature ciała podnosi i ciśnienie. Coś tu jest nie tak. Ja też się spodziewałem tego god mode
Normalnie to czlowiek ma 36.6 i cisnienie 120/80. Takze nie jestes w normalnym stanie - tak dla porzadku. Oprocz tego, ze wciaz pchasz w siebie temat, ktory uwazasz, ze nie dziala, to nie wiemy nic. Organizm czlowieka to dynamicznie zmieniajace sie srodowisko, gdzie zasoby potrzebne, by substancja rozwinela swoje skrzydla, sa 'na dany' moment i nie wiemy czym dysponujemy.
Napisz prosze jaka droga podania, jaka dawka na start, kiedy cos ostatnio waliles, jak jesz i jak spisz. Wtedy bedziemy mogli zastanowic sie o co chodzi.
betonix tez prosze napisz wiecej danych - co i jak.
YOUR ATTORNEY
27.06.2023, 22:10
Na początku może dodam że mam tolerke na metkata bo to ostatnio tylko wale i to raz na tydzień.
Biorę escitalopram i troszkę pregi tj. 3x150
Jem i śpię normalnie. Sen mam dobry. Walilem donosowo. I to ze strachem bo się naczytałem że kreska wielkości zapałki wypierdala w kosmos. Słabizna to jest. To już feta na mnie lepiej działała. Nie, nie mam na nią tolerancji. Ostatni raz 3 lata temu
Biorę escitalopram i troszkę pregi tj. 3x150
Jem i śpię normalnie. Sen mam dobry. Walilem donosowo. I to ze strachem bo się naczytałem że kreska wielkości zapałki wypierdala w kosmos. Słabizna to jest. To już feta na mnie lepiej działała. Nie, nie mam na nią tolerancji. Ostatni raz 3 lata temu
27.06.2023, 22:18
Moja dawka początkowa to było 35-40mg odczekałem godzinę i żadnych efektów, ponowiłem lagą około 100mg i tylko smyrneło stimem, to już słaba feta jest 1000x razy lepsze od tego. Z prawdziwym meth miałem do czynienia kilka razy w życiu, w krysztale, żółtym prochu.. to nawet nie ma co porównywać. Jak ktoś się nie zna i nie wie jak działa piko Też się tym nie porobi tak myśle.
Vypyerd zapoznaj się z pojęciem tolerancji krzyżowej - tolerancja na metkata to tolerancja na meth. Te proszki nie działają na zasadzie magii tylko wszystkie równo płuczą organizm z jednych i tych samych europrzekaźników których mamy ograniczony zapas.
Poza tym - bierzesz SSRI i dziwisz się, że stymulanty nie działaja, jak powinny?
Tolerancja wyjebana, SSRI - opinion discarded
Poza tym - bierzesz SSRI i dziwisz się, że stymulanty nie działaja, jak powinny?
Tolerancja wyjebana, SSRI - opinion discarded
27.06.2023, 22:32
Vypyerd
betonix po moich szczurach, które nie walą ssri, nie żrą leków oraz robi ich seta ulicznego KRISA nie da się nie stwierdzić, że są wypierdoleni z orbity
nie będę się takimi opiniami sugerować, żółty proch (y) szkoda, że nie żółty śnieg, jutro ładuję 50mg wraz z fotami, mnie efedryna klepie w dawkach 100mg tak bardzo, że ciężary na siłowni latają jak frizbi
a miałem 0.1 walić na start, dobrze, że to przemyślałem
betonix po moich szczurach, które nie walą ssri, nie żrą leków oraz robi ich seta ulicznego KRISA nie da się nie stwierdzić, że są wypierdoleni z orbity
nie będę się takimi opiniami sugerować, żółty proch (y) szkoda, że nie żółty śnieg, jutro ładuję 50mg wraz z fotami, mnie efedryna klepie w dawkach 100mg tak bardzo, że ciężary na siłowni latają jak frizbi
a miałem 0.1 walić na start, dobrze, że to przemyślałem
27.06.2023, 22:42
Dla mnie sprawa jest prosta. Jeśli mam wybierać komu wierzyć: Pudzilli i jego szczurom czy użytkownikom, którzy założyli konta ~ miesiąc temu, to wybór jest oczywisty. Ta sytuacja przypomina mi wcześniejszą sprawę jednego gościa, który twierdził, że "ta alfa, to nie jest w ogóle alfa". Czekam na testy i opinię Pudzilli - wtedy będzie wszystko jasne.
Masz rację ta moja opinia o kant dupy potłuc, to piko mnie tak wymęczyło. Jutro ponowie testy ale nie spodziewam się że zadziała. Nadal uważam że słaba feta 1000x razy lepsza
I również czekam na opinie Pudzilli
I również czekam na opinie Pudzilli
28.06.2023, 00:08
Ja pierdole umoralniacze się trafiły xD mieszam narko z lekami i chuj mój wybór.
Tylko że hexen i alfa od escobara działały mega a to Piko to jest słabizna. I klakiery tam na górze zamknąć japy. Albo zamowcie i dajcie recenzje a nie gadki szmatki.
Tylko że hexen i alfa od escobara działały mega a to Piko to jest słabizna. I klakiery tam na górze zamknąć japy. Albo zamowcie i dajcie recenzje a nie gadki szmatki.