Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Info na sytuacje nagłe, kryzysowe sytuacje
24.06.2023, 15:29
No nic, chcąc czy nie muszę się zgodzić z tym że na pewno przyjdzie jakiś kasztan który powie co wie i tylko zaszkodzi
To może w drugą stronę, jakiś wątek od modów, dostępny do modyfikacji tylko przez nich?
To może w drugą stronę, jakiś wątek od modów, dostępny do modyfikacji tylko przez nich?
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
24.06.2023, 15:45
Nie wiem jak Wy, ale przez 7lat turbienia, gdzie większość to naprawdę grubo, odpukać, jeszcze nie doprowadziłem się nigdy do stanu, w którym obawiałbym się o własne życie.
Jak głupim trzeba być...
Jak głupim trzeba być...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
28.06.2023, 03:42
mysle, ze ten pomysl nie ma sensu
powiedzmy, ze (odpukac) zaczniesz miec depresje oddechowa o 3:50 - jaka jest szansa ze ktos akurat wtedy bedzie siedzial na forum?
nastepnie, jaka jest szansa ze bedzie dostepna akurat osoba, ktora zna sie na rzeczy i doradzi ci jak nie wykitowac?
i kolejna rzecz - forum jest raczej po to, zeby uniknac takich sytuacji, ile razy wspomina sie o robieniu uczuleniowek z danych substancji, przed zmixowaniem dwoch substancji ze soba najpierw trzeba poznac obydwie wystarczajaco dobrze, dobrze jest posiadac cos co moze zbic dzialanie jednej substancji itd.
powiedzmy, ze (odpukac) zaczniesz miec depresje oddechowa o 3:50 - jaka jest szansa ze ktos akurat wtedy bedzie siedzial na forum?
nastepnie, jaka jest szansa ze bedzie dostepna akurat osoba, ktora zna sie na rzeczy i doradzi ci jak nie wykitowac?
i kolejna rzecz - forum jest raczej po to, zeby uniknac takich sytuacji, ile razy wspomina sie o robieniu uczuleniowek z danych substancji, przed zmixowaniem dwoch substancji ze soba najpierw trzeba poznac obydwie wystarczajaco dobrze, dobrze jest posiadac cos co moze zbic dzialanie jednej substancji itd.
28.06.2023, 05:46
jak wyżej, na forum jest zwyczajnie za mały ruch, takie akcje to może przeszłyby na H, tam jest więcej ludzi. a tutaj jak ktoś będzie w sytuacji w której jest źle ale nie na tyle żeby sobie powaznie zrobić krzywdę, to założy normalny wątek w dziale zdrowie, czy gdzieśtam.
na dopalaczowy support 24/7 to discord jak już.
na dopalaczowy support 24/7 to discord jak już.
21.01.2024, 20:34
Jak jest juz na prawde bardzo zle to udzielasz pierwszej pomocy i dzwonisz po karetke. A nie wcierasz fete w dziasło koledze jak zemdleje xD Myśle ze powinien byc watek o pierwszej pomocy
22.01.2024, 19:18
(21.01.2024, 20:34)Szatan69 napisał(a): Jak jest juz na prawde bardzo zle to udzielasz pierwszej pomocy i dzwonisz po karetke. A nie wcierasz fete w dziasło koledze jak zemdleje xD Myśle ze powinien byc watek o pierwszej pomocy
Większość nie ma zielonego pojęcia jak skutecznie udzielić takiej pierwszej pomocy.
Ja też nie wiem jak takowej udzielić.
Trzeba by przejść szkolenie/kurs z takiego zakresu.
Odnośnie tematu pierwszej pomocy, było to już wałkowane - od ratowania życia jest 999/112
NIE dla OPIO !!!
22.01.2024, 20:26
kot_kreskowy To, że masz organizm z tytanu to już Ty. Każdy ma inny organizm, słabsze serce itd. A to ,że się nie przekręciłeś po "7g mdma w 3 dni"
Nie wiem czy sam to jadłeś czy z kimś bo jest to różnica.
Ps. Ludzie którzy leczą depresje narkotykami częściej kończą zgonem z przedawkowań
Co do reanimacji podjąłbym jakirs krokii w kierunku kursów pierwszej pomocy
Nie wiem czy sam to jadłeś czy z kimś bo jest to różnica.
Ps. Ludzie którzy leczą depresje narkotykami częściej kończą zgonem z przedawkowań
Co do reanimacji podjąłbym jakirs krokii w kierunku kursów pierwszej pomocy
22.01.2024, 21:56
Szaryno123
Nie rozumiem w czym jest problem.
Chcesz się bawić w dr.house czy o co chodzi?
Nie rozumiesz, że w razie przedawkowania, które zagraża życiu często nawet lekarze są bezradni?
Najlepsze co wtedy można zrobić to zadzwonić po karetkę oraz być zorientowanym co i ile zażył delikwent.
Nie rozumiem w czym jest problem.
Chcesz się bawić w dr.house czy o co chodzi?
Nie rozumiesz, że w razie przedawkowania, które zagraża życiu często nawet lekarze są bezradni?
Najlepsze co wtedy można zrobić to zadzwonić po karetkę oraz być zorientowanym co i ile zażył delikwent.
NIE dla OPIO !!!