Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
29.06.2023, 09:19
Dziękuję także za recenzje czekałem na to teraz wiem że mogę śmiało zamówić ten produkt tak trzymać
29.06.2023, 09:57
Hahahaha pokolenie RC które popalili styki hexenami i innymi NEP-ami łapie się za piko i dziwi się, że nie ma tego działania co się naczytali.
Chcecie pojechać vendorow zróbcie na start test kolorymetryczny.
29.06.2023, 10:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2023, 10:13 przez voice.of.voiceless.)
dopisek recenzenta: po 10 godzinach od wrzuty zacząłem jarać moją maczanke, pierwsza lufa jebła dobrze, ale po 45 minutach już paliłem drugą, bo stymulacja się wyraźnie przebijała, walczyłem tak do pierwszej w nocy, ale już o 23:30 udało mi się przejarać stima i przygotować się do objęcia morfeusza. W pewnym momencie sciszylem szkiełko i odwróciłem się na bok padając jak kiep. Spaliłem 8-10 kioskówek, nie liczyłem, ale poszła ponad sztuka.
maczana 1:80 więc żaden killer
maczana 1:80 więc żaden killer
29.06.2023, 10:54
@"PUDZILLA" Fajnie,że tyle zawarłeś w recenzji oraz w dodatkowych informcjach.
Dobra, robota. Będę miał jeszcze do Ciebie pytanie ale to już na PW.
Dobra, robota. Będę miał jeszcze do Ciebie pytanie ale to już na PW.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
29.06.2023, 10:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.06.2023, 10:59 przez voice.of.voiceless.)
fiodor 5fadb + mdmb-chmica + mdmb-fubinaca mix 1:4:5, stężenie 1:80.
(29.06.2023, 09:57)Lukas1985 napisał(a): Hahahaha pokolenie RC które popalili styki hexenami i innymi NEP-ami łapie się za piko i dziwi się, że nie ma tego działania co się naczytali.
Hahahaha! Piszesz w dziale sklepu który handluje tymi nepami i hexenami. Skoro ich nie bierzesz to co tu robisz? I ja nie wale rckow codziennie tylko okazyjnie. Dla mnie meta okazała się słabym drągiem w porównaniu do RC i już. Tak samo koks szału nie robi na mnie w porównaniu do nepa np. o takich rzeczach jak mdpv nie wspominam nawet bo pewnie nawet nie wiesz co to jest
Dobra koniec offtopa od mnie. Pa
A następne zakupy u esco to hex bo jest zajebiaty
Vypyerd Czyżbyś się wymądrzał i zgrywał eksperta? Podobno to my ostatnio zgrywaliśmy specjalistów
Chlopie, nie wiesz co piszesz, luksa trochę znam z forum tego i tamtego, i mdpv to on jadł kiedy ty na chleb mówiłeś "pep" i dysponuje wiedzą tysiąc razy większa od ciebie - przypominam, że dopiero parę dni temu dowiedziałeś się o zjawisku tolerancji krzyżowej kiedy napisałeś, że jak to jest, jakim cudem meth na ciebie do dupy działa, skoro to metkata bierzesz co tydzień, a meth ostatni raz kiedyś tam dawno temu.
Poza tym że nie wiesz co piszesz to także nie wiesz co bierzesz, escobar sprzedaje "hex-en analog" czyli na dobra sprawe chuj wie jaka to substancja, nikt tego nie wysłał na gc/ms ani nawet nie polał reagentami, a z prawdziwym hex-enem (n-etyloheksedron) to ten związek ma tyle wspólnego że zapewne to też beta-keton.
A to, że metamfetamina nie robi wrażenia na nepiarzach, hexiarzach itp itd, i ogólnie ludzi ładujących b-k, to nie jest nic nowego. Podobnie jak koks - wiesz jak koks działa ? Podpowiem, że to nie jest żaden wypierdalacz-rozpierdalacz-łamacz pleców typu a-pvp jak mogłoby się wydawać na podstawie tego co się wie z filmów.
Wyjaśnia "znaffcuf tematu"
Chlopie, nie wiesz co piszesz, luksa trochę znam z forum tego i tamtego, i mdpv to on jadł kiedy ty na chleb mówiłeś "pep" i dysponuje wiedzą tysiąc razy większa od ciebie - przypominam, że dopiero parę dni temu dowiedziałeś się o zjawisku tolerancji krzyżowej kiedy napisałeś, że jak to jest, jakim cudem meth na ciebie do dupy działa, skoro to metkata bierzesz co tydzień, a meth ostatni raz kiedyś tam dawno temu.
Poza tym że nie wiesz co piszesz to także nie wiesz co bierzesz, escobar sprzedaje "hex-en analog" czyli na dobra sprawe chuj wie jaka to substancja, nikt tego nie wysłał na gc/ms ani nawet nie polał reagentami, a z prawdziwym hex-enem (n-etyloheksedron) to ten związek ma tyle wspólnego że zapewne to też beta-keton.
A to, że metamfetamina nie robi wrażenia na nepiarzach, hexiarzach itp itd, i ogólnie ludzi ładujących b-k, to nie jest nic nowego. Podobnie jak koks - wiesz jak koks działa ? Podpowiem, że to nie jest żaden wypierdalacz-rozpierdalacz-łamacz pleców typu a-pvp jak mogłoby się wydawać na podstawie tego co się wie z filmów.
(29.06.2023, 13:16)Vypyerd napisał(a): Skoro ich nie bierzesz to co tu robisz?
Wyjaśnia "znaffcuf tematu"
29.06.2023, 23:48
Vypyerd polecam przestac pisac nieprawde i czas zaoszczedzony na niepisaniu glupot wykorzystac na doedukowanie sie w paru kwestiach, bo naprawde duzo idzie dowiedziec sie czy z glupiego googla czy z tego forum, z ktorego sam wyciagnalem bardzo wiele i dowiedzialem sie tylko jak wiele jeszcze przede mna