Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolisz płacić kartą, czy gotówką? - 01/07
01.07.2023, 17:41
Gotóweczka, wiadomo. Gotówka to ostatni bastion wolności w dzisiejszej "demokracji" - głosujemy portfelem, w "starciach" z niesprawiedliwymi rządami czy korporacjami. Jak już zostaniemy pozbawieni fizycznego środka płatniczego i wszystko bedzie cyfrowe w komputerkach a piecze nad tym będzie sprawował nikt inny jak nasi ukochani politycy to się dopiero zacznie niewolnictwo XXI wieku pod znakiem CBDC. Sciagalnosc podatków 100%, kar (tych nieslusznych rowniez) 100%, czlowiek nie bedzie miał nic do powiedzenia, wirtualne pieniadze z terminem waznosci, gaszenie jakiejkolwiek formy prostestu obywateli poprzez blokowanie im kont - jak w Kanadzie przy freedom convoy - tam nie mają CBDC i juz blokowali ludziom konta, a potem zrzutki na pomoc prawna dla ludzi ktorym sie oberwalo za nieposluszenstwo obywatelskie i protest.
01.07.2023, 18:20
Ja płacę w naturze😎
A tak poważnie, to jest mi to obojętne, mogę płacić nawet barterem, byleby niczego nie zbraniali jak ta kurwa telewizyjna Hołota czy tam Hołownia.
Jebać kurwę!
A tak poważnie, to jest mi to obojętne, mogę płacić nawet barterem, byleby niczego nie zbraniali jak ta kurwa telewizyjna Hołota czy tam Hołownia.
Jebać kurwę!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
01.07.2023, 22:56
Zależy gdzie ?
Legal plastik, nielegala - wiadomo gotówa- jasne jak słońce.
Legal plastik, nielegala - wiadomo gotówa- jasne jak słońce.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !