Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Który domowy obowiązek darzysz najmniej sympatią? - 07/02
02.07.2023, 14:08
Może to zabrzmi śmiesznie, ale żaden, nikt tego nie zrobi za mnie wiec po co coś darzyć najmniejsza sympatią
02.07.2023, 14:09
Mycie garów.
Bez kitu, nie cierpię myć garów, talerzy, sztućców...
Wolę już sprzątać kible
Bardzo często u mnie jest tak, że abym mógł zjeść, muszę najpierw coś zmyć
Bez kitu, nie cierpię myć garów, talerzy, sztućców...
Wolę już sprzątać kible
Bardzo często u mnie jest tak, że abym mógł zjeść, muszę najpierw coś zmyć
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
02.07.2023, 14:38
Słowo "obowiązek" . Zamieniam na "organizowanie przestrzeni do prawidłowego funkcjonowania", słowo "obowiązek" powoduje u mnie silne torsje.
Pozwolę sobie wymienić najprzyjemniejszy - GOTOWANIE, karmienie finalnie uśmiechniętych ludzi przy stole - OMNIOMNIOM.
Pozwolę sobie wymienić najprzyjemniejszy - GOTOWANIE, karmienie finalnie uśmiechniętych ludzi przy stole - OMNIOMNIOM.
Zdecydowanie mycie okien i długo długo nic.
Jak mam się zebrać to z dnia na dzień przekładam, a tu sobie tłumacze, że pogoda zła, że idę rzeczy ważniejsze załatwić i w końcu jak to ogarnę, to czuję się lżejszy jakbym z 10kg stracił w dobę.
Zajebiste pytanie, hehe.
Jak mam się zebrać to z dnia na dzień przekładam, a tu sobie tłumacze, że pogoda zła, że idę rzeczy ważniejsze załatwić i w końcu jak to ogarnę, to czuję się lżejszy jakbym z 10kg stracił w dobę.
Zajebiste pytanie, hehe.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
02.07.2023, 15:33
Zdecydowanie mycie okien. Na szczęście nie trzeba tego robić jakoś bardzo często.