Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Te Myśli ---/
dziękuje
Yalasek to nie ma znaczenia te myśli są ważniejsze . Tam jest piękno z książki, która jakiś czas temu fajnie do mnie przemówiła "Sztuka zwycięstwa. Wspomnienia twórcy Nike" Phil Knight. Bardzo dobra pozycja. Kwestia z Michael Jordan jest tam świetnie przedstawiona.
Sztuka zwycięstwa. Wspomni
Yalasek to nie ma znaczenia te myśli są ważniejsze . Tam jest piękno z książki, która jakiś czas temu fajnie do mnie przemówiła "Sztuka zwycięstwa. Wspomnienia twórcy Nike" Phil Knight. Bardzo dobra pozycja. Kwestia z Michael Jordan jest tam świetnie przedstawiona.
Sztuka zwycięstwa. Wspomni
06.07.2023, 20:57
@"Lady Giwera" oo Wspomnienia twórcy Nike" Phil Knight - słuchałem tego na youtube
06.07.2023, 21:13
Dla przykladu wezmy ostatni obrazek i tekst. Bez kontekstu, to jest to teza bez szans do obronienia - bo na przeciw subiektywnej opinii stawiania jest druga subiektywna... Czemu tak? Bo zlo jest przez kazdego oceniane inaczej...
Po ostatnich akcjach z Toba wiadomo, ze ciezko masz z mysleniem wlasnym i wyciaganiem wnioskow. Dlatego jestes podatny na pranie Ci mozgu obrazkami z tekstem, ktore powiedzial znany czlowiek. Zero trudu, zeby wskazac zrodlo calosci tekstu, z ktorej wypowiedz jest wyciagnieta. Nie mowie i przeczytaniu calosci. Ten watek to smietnik straszny jest z takim podejsciem...
06.07.2023, 21:23
Beeniepatu jak coś kole w oczy to się tego nie czyta i idzie się szukać gdzie indziej czegoś adekwatniejszego, dlatego też zostaw mojego ziomka. z góry Dziękuje . to co wrzuca jest jak najbardziej oka i bardzo lubię ten temat odwiedzać.
06.07.2023, 21:35
beniu jest już późno ja ide spać za mna bardzo mocny trening siłowy miłej nocy asz asz <3 jutro nowy zajebisty dzień naćpam się jak zwierz! ;p
06.07.2023, 21:43
@"Lady Giwera" dlatego, ze duzo czytam. I duzo znam cytatow, oraz kontekstow kiedy zostaly wypowiedziane. A nie umiem przejsc obojetny, kiedy ktos bezmyslnie wrzuca je jako 'jakies mysli'. Bo to jest smieszne po prostu. A to, ze broni tego Yalasek mowiac, ze on jest ok, to staje sie juz nie smieszne, a zenujace.
Jak nie bedzie wskazanych zrodel skad sa cytaty, to temat zamykam.
Jak nie bedzie wskazanych zrodel skad sa cytaty, to temat zamykam.