Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ch**ce***um.n*
11.07.2023, 08:04
Żeby nie było, nie jestem naganiaczem żadnym ani nic z tych rzeczy..
Jestem nowy u was, trafiłem tutaj bo jak to mówią "nic nie dzieje się bez przyczyny", lecz do meritum.
Zamawiałem parę razy od nich i wszo dochodzi, 3 ice faktycznie dobra, ale ostatnio zamówiłem Nepa i tu coś mnie zaniepokoiło.
NEP może nie należy do mocnych atomów, ale wcześniej zamawiałem od innego V i robiło jak trzeba a tutaj dopiero przy 200mg węża poczulem coś, oczywiście post ugrzązł w odmętach jako że od 2 lat nadal jestem Newbie..
Przy okazji zobaczyłem że jest Esco u którego nie zdążyłem wtedy złożyć zamówienia po tej akcji więc chyba się uda, zwłaszcza że asortyment ma akurat ten co mnie najbardziej interesuje
Jestem nowy u was, trafiłem tutaj bo jak to mówią "nic nie dzieje się bez przyczyny", lecz do meritum.
Zamawiałem parę razy od nich i wszo dochodzi, 3 ice faktycznie dobra, ale ostatnio zamówiłem Nepa i tu coś mnie zaniepokoiło.
NEP może nie należy do mocnych atomów, ale wcześniej zamawiałem od innego V i robiło jak trzeba a tutaj dopiero przy 200mg węża poczulem coś, oczywiście post ugrzązł w odmętach jako że od 2 lat nadal jestem Newbie..
Przy okazji zobaczyłem że jest Esco u którego nie zdążyłem wtedy złożyć zamówienia po tej akcji więc chyba się uda, zwłaszcza że asortyment ma akurat ten co mnie najbardziej interesuje
11.07.2023, 08:28
"nie jestem naganiaczem" winny sie tlumaczy xd zartuje bratku. sklep jak sklep zamowilem tego luxa moze dojdzie na weekend ale jesli tu macie prawdziwe mmc a nie analog to nie ma co chyba drazyc.
11.07.2023, 08:36
No jak patrzę to podobno i real deal 4mmc tu jest i jakiś analog Henia, którego chętnie spróbuję
24.07.2023, 19:33
sebekx9 po moich ostatnich doświadczeniach na bank to nie oni, styl pisania itp wskazuje na właściciela niebieskiego forum tak samo jak styl kurew które człowiek dostaje zwrotnie a dochodzi jeszcze kwestia paru gowien które tam mają, bo poza 3cmc która zamawiałem i na tamten moment wydawała mi się nie wiadomo jak dobra to reszta to szrot i kilo mułu.
Może kiedyś opiszę działanie tego ich "synth Coco" razem ze zrzutem ekranu od nich z forum wiadomości która nie przeszła. Ja kurwa was przestrzegam jako osoba która nie dawno wyjebala stamtąd, macie tu sklepy z dobrym kontaktem i zajebistym BHP po chuj się tam pchać i doslownie truć siebie i innych
Może kiedyś opiszę działanie tego ich "synth Coco" razem ze zrzutem ekranu od nich z forum wiadomości która nie przeszła. Ja kurwa was przestrzegam jako osoba która nie dawno wyjebala stamtąd, macie tu sklepy z dobrym kontaktem i zajebistym BHP po chuj się tam pchać i doslownie truć siebie i innych
25.07.2023, 20:02
To może wcześniej prowadzili. Swoją droga swego czasu threecrystal to był wg mnie dobry sklep, szczególnie ich 3c