Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Witam
09.04.2022, 15:32
Siema, jestem amatorem proszków wystrzałowych. Aktualnie zajmuje się leczeniem się w szpitalu, od kilku lat xD Detencja, ale ciągle mogę prowadzić badania. Mam nadzieję że sklepy będą się wywiązywać z zamówień, i jakość, czas dostawy i pakowanie będzie bez zastrzeżeń. Coś czuję że polubie to forum. I proszę o możliwość pisania. Pozdrawiam.
09.04.2022, 18:16
(09.04.2022, 15:32)Nebii napisał(a): Siema, jestem amatorem proszków wystrzałowych. Aktualnie zajmuje się leczeniem się w szpitalu, od kilku lat xD Detencja, ale ciągle mogę prowadzić badania. Mam nadzieję że sklepy będą się wywiązywać z zamówień, i jakość, czas dostawy i pakowanie będzie bez zastrzeżeń. Coś czuję że polubie to forum. I proszę o możliwość pisania. Pozdrawiam.
Ziomeczku u escobara masz wszystko cacy , rakieta lata dosłownie w chwile , pakowanie i BHP 12/10 bez lipy jak wracasz do formy to z alfa ostrożnie lepiej zacznij bardzo w małych dawkach
10.04.2022, 18:47
(09.04.2022, 15:32)Nebii napisał(a): Siema, jestem amatorem proszków wystrzałowych. Aktualnie zajmuje się leczeniem się w szpitalu, od kilku lat xD Detencja, ale ciągle mogę prowadzić badania. Mam nadzieję że sklepy będą się wywiązywać z zamówień, i jakość, czas dostawy i pakowanie będzie bez zastrzeżeń. Coś czuję że polubie to forum. I proszę o możliwość pisania. Pozdrawiam.
siemaneczko
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki