Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Koszmary po ćpaniu
18.01.2023, 16:00
ProducentC9H13N
Tak, tak. A w domu wszyscy zdrowi?
Ziomek, ja się nie położe na żaden kurwa oddział.
Wtedy bym dopiero szału kurwa dostał.
Sam się tam połóż. Nara.
Tak, tak. A w domu wszyscy zdrowi?
Ziomek, ja się nie położe na żaden kurwa oddział.
Wtedy bym dopiero szału kurwa dostał.
Sam się tam połóż. Nara.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.01.2023, 16:11
(18.01.2023, 15:48)ProducentC9H13N napisał(a): Te koszmary senne ze masz swiadomosc ale nie mozesz sie ruszyc oczy otwarte dziwne odglosy najgorsze co mozna przezyc mozesz zamiast chodzic po lekarzach udac sie na jakis oddzial tam dobiora odpowiednie leki i po miesiacu jak nowonarodzony wyjdziesz
Hmmm... interpunkcja bylaby wskazana, zeby wiedziec co masz naprawde na mysli. Z Twojej wypowiedzi wynika, ze koszmarem sennym jest posiadanie swiadomosci, oczy otwarte i brak mozliwosci poruszania sie 😎 A tu chodzi raczej o to, ze koszmary senne wydaja sie realne, jednak na koncu czlowiek sie wybudza - czyli to wciaz byl sen. To sa dwie rozne rzeczy
YOUR ATTORNEY
18.01.2023, 18:39
kot_kreskowy Wiem co czujesz... zdarzały się takie momenty.A najgorszy koszmar chyba był jak śniło mi się,że własna rodzina mnie poćwiartowała..i to było tak realne,że jak się obudziłem to wszystko mnie bolało.Wgl wydawało mi się albo i nie,że w środku nocy zacząłem się drżeć na cały dom ze strachu...
18.01.2023, 19:00
Dilleraaaa
Wiesz co, tu nie chodzi o to co mi się śni, tylko o to, że mi to spać nie daje. Wybudza mnie to i to jest pojebane. Uciążliwe bardzo.
Btw, ostatnie dwie noce spałem normalnie, ale wiecie co?
Nakłada się to idealnie z moim powrotem do amanity.
Ja nic nie sugeruję, ale jak wróciłem do mikrodawkowania zacząłem normalnie sypiać.
Czy to możliwe?😁😁😁
Oczywiście, że to za wcześnie aby takie wnioski wyciągać ale daje to do myślenia😊
Ciekawy zbieg okoliczności...
Wiesz co, tu nie chodzi o to co mi się śni, tylko o to, że mi to spać nie daje. Wybudza mnie to i to jest pojebane. Uciążliwe bardzo.
Btw, ostatnie dwie noce spałem normalnie, ale wiecie co?
Nakłada się to idealnie z moim powrotem do amanity.
Ja nic nie sugeruję, ale jak wróciłem do mikrodawkowania zacząłem normalnie sypiać.
Czy to możliwe?😁😁😁
Oczywiście, że to za wcześnie aby takie wnioski wyciągać ale daje to do myślenia😊
Ciekawy zbieg okoliczności...
NIE dla OPIO !!!
NAJGORSZE SA GDY JESTES W SNIE ZAZDROSNY MASZ OCHOTE W SNIE ODEBRAC SOBIE ZYCIE TAKIE MIALEM UCZUCIE..
kurde szokkk chodzilo o moją byłą...
albo sny pułapki gdy ci sie drzywi zamykają i jakies pole magneczne i jak w wiezieniu nagle dotykam metalowego klucza jakby z innego stopu metlu takiego stucznego matowego i sen sie rozprogramowywuje jak po mefedronie wchodząca faza i koniec mieliscie tak.
a kluczem nie otworzylo sie drzwi tylko sen sie rozprogramowywał
kurde szokkk chodzilo o moją byłą...
albo sny pułapki gdy ci sie drzywi zamykają i jakies pole magneczne i jak w wiezieniu nagle dotykam metalowego klucza jakby z innego stopu metlu takiego stucznego matowego i sen sie rozprogramowywuje jak po mefedronie wchodząca faza i koniec mieliscie tak.
a kluczem nie otworzylo sie drzwi tylko sen sie rozprogramowywał
21.01.2023, 15:29
Po alko koszmary były najgorsze - przykład ? Prosze bardzo:
Mam w planach "załatwić" ojca. Kupuje z allegro od chuja arszeniku, zatruwam go a ten sie truje. Ojciec miał powiązania z komuchami, i broni mnie
w sądzie jako podejrzanego znajomy prokurator. Pamiętam, że pierdolnąłem jakąś głupote na swoją niekorzyść, prokurator już z czerwonym ryjem do mnie, jakby chciał powiedzieć "zamknij ryj". Sędzia lekko zdezorientowany przesuwa rozprawę...
Budzę się po tym, i wpadam do pokoju rodziców i tylko wołam "Jest tata ?! Jest ?". Gdy odezwał się, i spytał o co chodzi, z wielką (naprawdę) wielką ulgą odpowiedziałem "nic, nic...". Wróciłem do pokoju cały roztrzęsiony.
Inny taki mniej hardkorowy sen, to jak po 18 kumpla, próbując zasnąć, widziałem przemykającą sylwetkę mojego kumpla. Z wampirzymi zębami i obłędem w oczach.
Mam w planach "załatwić" ojca. Kupuje z allegro od chuja arszeniku, zatruwam go a ten sie truje. Ojciec miał powiązania z komuchami, i broni mnie
w sądzie jako podejrzanego znajomy prokurator. Pamiętam, że pierdolnąłem jakąś głupote na swoją niekorzyść, prokurator już z czerwonym ryjem do mnie, jakby chciał powiedzieć "zamknij ryj". Sędzia lekko zdezorientowany przesuwa rozprawę...
Budzę się po tym, i wpadam do pokoju rodziców i tylko wołam "Jest tata ?! Jest ?". Gdy odezwał się, i spytał o co chodzi, z wielką (naprawdę) wielką ulgą odpowiedziałem "nic, nic...". Wróciłem do pokoju cały roztrzęsiony.
Inny taki mniej hardkorowy sen, to jak po 18 kumpla, próbując zasnąć, widziałem przemykającą sylwetkę mojego kumpla. Z wampirzymi zębami i obłędem w oczach.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
24.07.2023, 01:11
Trochę złota łopata za wykopanie tego ale na problemy ze spaniem i treścią snów mogę polecić DMAE. Stosowałam na problemy z pamięcią i zaskoczył mnie efekt uboczny w postaci naprawdę pięknych snów w full HD. I to nie jest mój pojedynczy przypadek - to całkiem częsty efekt przy stosowaniu tej substancji. Ogólnie zaobserwowałam u siebie lepszy humor, głębszy sen i kolorowe, trochę dziwne ale bardzo przyjemne sny. Na pamięć też pomogło przy dłuższym stosowaniu.
02.08.2023, 15:39
często gęsto a raczej zawsze zależy to od naszej podświadomości to co ubzuramy sobie w głowie za dnia śni nam się w nocy i na odwrót to co w nocy często może zdarzyć się w dzień
02.08.2023, 15:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2023, 16:14 przez ProducentRC.)
@pix "sny są naszym odzieciedleniem przyszyć stąd koszmary w które trudno uwierzyć" kiedyś ktoś tak nawinął-"droga do piekła ak47" i dopiero teraz widzę że miał rację, nie raz podczas snu pierdoli mi się pod kopułą
"Pomogą Ci którzy jak i ty zawinili" dopiero z perspektywy lat może człowiek potrafi spojrzeć na te sprawy pod kątem obiekcji jakie miały miejsce mi dopiero detox to uświadomił i kontakt z nielicznymi którzy mimo że również ze mną w to brnęli to potrafili powiedzieć xxx
Nie rób tego to Ci szkodzi odpuść to, to nie robi Ci już dobrze, bardzo szanuję takie osoby bo ludzi żeby im sypać jest wielu a takich którym mówisz przyjacielu... No właśnie garstka wiec zastanowić się nad swoim życiem, wybaczcie taka refleksja mnie złapała
"Pomogą Ci którzy jak i ty zawinili" dopiero z perspektywy lat może człowiek potrafi spojrzeć na te sprawy pod kątem obiekcji jakie miały miejsce mi dopiero detox to uświadomił i kontakt z nielicznymi którzy mimo że również ze mną w to brnęli to potrafili powiedzieć xxx
Nie rób tego to Ci szkodzi odpuść to, to nie robi Ci już dobrze, bardzo szanuję takie osoby bo ludzi żeby im sypać jest wielu a takich którym mówisz przyjacielu... No właśnie garstka wiec zastanowić się nad swoim życiem, wybaczcie taka refleksja mnie złapała
04.11.2023, 14:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2023, 14:39 przez Lifeisbrutal.)
Sny po ćpaniu są naprawdę popierdolone od tygodnia praktycznie budzę się 2/3 w nocy a dodatkowo mój sen nie jest na tyle stabilny ponieważ śnią mi się co chwile jak nie różne sceny z filmów gdzie było pełno morderstw to jakieś podsłuchy kamery. Dzień w dzień chodzę niewyspany. A raczej u mnie aktualnie to objaw odstawienia