Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Twoje zdanie o narkotykach przed ich spróbowaniem?
16.04.2023, 17:18
Miałam negatywne podejście ale potem jakoś towarzystwo i jakoś to poszło ale staram się ograniczać do minimum
06.05.2023, 13:10
Jak miałem te 14 lat bałem się w chuj, jak słuchałem o mocarzu i tych innych gównach
06.05.2023, 19:56
Te wszystkie akcje ze straszeniem że dopalacze Cię wypalą, zabiją, zgwałcą ci matkę, babcię, starego i psa. W ogóle jak weźmiesz to od razu umrzesz w męczarniach xDDD Pamiętam u mnie w szkole takie plakaty dosyć makabryczne wisiały xDDD
14.07.2023, 19:50
Na początku byłem negatywnie nastawiony, a z czasem coraz więcej tego było. Teraz z chęcią testuje nowe produkty
プロフィール ロナルド・マクドナルドとレインボー・ダッシュがスポンサー
14.07.2023, 21:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2023, 21:15 przez RaeminGhos.)
@"Twilight Sparkle" Pamiętam jak u mnie w szkole były takie właśnie eventy, że policjanci byli zapraszani i opowiadali nam o narkotykach jakie to one są złe, ja jeszcze wtedy nawet o ćpaniu nie myślałem, a i tak wszyscy byli skierowani w moją stronę bo byłem jakiś nie wiem wg nich byłem na czymś a ja byłem tylko na neuroleptykach i chodziłem jak roślinka i miałem zawsze podkrążone i czerwone oczy xD
24.07.2023, 01:42
RaeminGhos mam wrażenie że gdyby nie takie eventy to mniej dzieciaków wpadłoby na pomysł żeby w ogóle spróbować. Zakazane najlepiej smakuje. Im mocniej straszy się dzieciaki tym smakowiciej taki zakazany owoc wygląda. Serio żeby to chociaż była edukacja a nie jakiś mało wiarygodny kit.
19.12.2023, 09:37
O kurcze. Tak myślę i myślę... Ale chyba nie miałem rzadnego zdania hmmm? Ciekawe
04.01.2024, 20:37
Narkotyki to nie zabawa. Chyba nie trzeba więcej pisać. Co innego że po nich jest dobra zabawa,ale to już całkiem inny wątek.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.