Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najbardziej praktykowany sposób przyjęcia?
15.07.2023, 08:54
W sumie to prawie każdą metodą próbowałem i jest fajna na swój sposób. Słynnie jednak stawiam na sniff
15.07.2023, 17:08
Ja najbardziej praktykuje sniffowanie.
Mam tu na myśli takie odczynniki jak cmcki, mmcki i wszelkiej maści stimy.
Jak coś jest w tabletkach to połykam.
Vapo stosowałem tylko przy helu.
Mam tu na myśli takie odczynniki jak cmcki, mmcki i wszelkiej maści stimy.
Jak coś jest w tabletkach to połykam.
Vapo stosowałem tylko przy helu.
29.07.2023, 22:46
Zależnie od substancji (od czasu forum) oral/sniff. Wcześniej tylko sniff
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
02.08.2023, 00:14
Gdzie są analni wojownicy? Tylko PR!!!! Tylko w dupę!!! tak serio lepiej klepie ludzie ;___:
kot_kreskowy odwróć kolejność mordo
kot_kreskowy odwróć kolejność mordo
03.08.2023, 17:10
Tak, to prawda że w pupunię lepiej klepie😎
W przypadku mocnych stimów np alfa/mdphp to faza potrafi być ciekawsza, zdecydowanie głębsza. A przy wysokich dawkach tych specyfików to już jest hardcore odlooooooot😈
W przypadku mocnych stimów np alfa/mdphp to faza potrafi być ciekawsza, zdecydowanie głębsza. A przy wysokich dawkach tych specyfików to już jest hardcore odlooooooot😈
Metamorfoza
05.08.2023, 11:24
Wolę podanie oralne i w razie potrzeby sniffowanie do tego,faza się fajnie uzupełnia
kocham piwo
06.08.2023, 02:46
stimy donosowo, eufo oral, mocne rzeczy typu sajko pod jezyk\warge, palic, sadzic, zalegalizowac
Zauważyliście że ostatnio 4 cmc bardzo słabo działa oralnie nawet jak wezmę 0.4g to praktycznie działania nie odczuwam a snif 250mg wypierdala co jest nie tak a powiem że ostatni raz ketony brałem parę mc temu