Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nadchodzący ban 3cmc w NL
07.05.2022, 20:51
@"Pixel40" horsii
Ja raz zjadłam niewiele, doustnie, ale ta faza jakaś dziwna była, mroczna, nie dla mnie i nie chciałam więcej.
Efylon dodatkowo znosi działanie benzo.
Mało tego - jak nie trafiłeś z dawką, to jeszcze Ci podkręciło efylonową fazę.
Lepiej trzymać się z daleka od tego.
Ja pamiętam, że dwa sorty kiedyś latały - żółty i brązowy chyba. Któryś z nich był mocniejszy.
Mało kto decydował się na dłuższy romans z tą substancją po jednorazowej przygodzie.
To samo było z "klefereinem", który okazał się chyba starą, znaną już substancją z grupy piperazyn bodajże, od której czacha aż dymiła.
Nie pamiętam dokładnej nazwy, ale jak znajdę, to uzupełnię info.
Skoro nawet benzo tego nie zbija, to co to musi być za eksperyment naukowy - to już samo mówi za siebie. Czasem lepiej nie ćpać niż ładować w siebie coś takiego, no ale każdy ma swój rozum, prawda?
Ja raz zjadłam niewiele, doustnie, ale ta faza jakaś dziwna była, mroczna, nie dla mnie i nie chciałam więcej.
Efylon dodatkowo znosi działanie benzo.
Mało tego - jak nie trafiłeś z dawką, to jeszcze Ci podkręciło efylonową fazę.
Lepiej trzymać się z daleka od tego.
Ja pamiętam, że dwa sorty kiedyś latały - żółty i brązowy chyba. Któryś z nich był mocniejszy.
Mało kto decydował się na dłuższy romans z tą substancją po jednorazowej przygodzie.
To samo było z "klefereinem", który okazał się chyba starą, znaną już substancją z grupy piperazyn bodajże, od której czacha aż dymiła.
Nie pamiętam dokładnej nazwy, ale jak znajdę, to uzupełnię info.
Skoro nawet benzo tego nie zbija, to co to musi być za eksperyment naukowy - to już samo mówi za siebie. Czasem lepiej nie ćpać niż ładować w siebie coś takiego, no ale każdy ma swój rozum, prawda?
Pracuję 7 dni w tygodniu w godzinach:
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
*21:38:00-21:36:59 (w tych godzinach piszę tylko nieprawdę, wymyślam niestworzone historie albo po prostu żartuję sobie)
*21:37:00-21:37:59 (w tym czasie piszę tylko poważne rzeczy, 100% "ledżit" content)
07.05.2022, 23:10
horsii
Już wiem, co to było! Znalazłam
To mogło być słynne, kardiozwałowe pFPP.
To już chyba lepiej pochorować sobie trochę na grypę czy... dżumę
niż umierać po tym na zawał w męczarniach.
Już wiem, co to było! Znalazłam
To mogło być słynne, kardiozwałowe pFPP.
To już chyba lepiej pochorować sobie trochę na grypę czy... dżumę
niż umierać po tym na zawał w męczarniach.
08.05.2022, 09:33
DŻUMA kleferein to 3,4-cfp, czyli taka fuzja mCPP i pFPP - pomysl wspaniały ale z 90% tego co było na rynku podpisane kleferein to nie był kleferein, wywód na ten temat pisałem tutaj już https://dopal.net/Temat-Narkotyki-i-praw...58#pid5158
a tak wracając do tematu - ja tam po 3-cmc płakać nie będę. 2-mmc jest fajne, tylko ciekawe czy zawita kiedyś do polskl czy trzeba będzie kupować po zagranicznych sklepach po 100zł/g.
a tak wracając do tematu - ja tam po 3-cmc płakać nie będę. 2-mmc jest fajne, tylko ciekawe czy zawita kiedyś do polskl czy trzeba będzie kupować po zagranicznych sklepach po 100zł/g.
08.05.2022, 16:01
(08.05.2022, 09:33)horsii napisał(a): DŻUMA kleferein to 3,4-cfp, czyli taka fuzja mCPP i pFPP - pomysl wspaniały ale z 90% tego co było na rynku podpisane kleferein to nie był kleferein, wywód na ten temat pisałem tutaj już https://dopal.net/Temat-Narkotyki-i-praw...58#pid5158
Aaaaa, faktycznie. Rację masz, chłopie.
Coś mi się popierdoliło.
Pomysł wspaniały, tu się z Tobą zgodzę,
nie ma co
Kleferein made in Uganda
by Masters of Nieudana Synteza Syntezy.
08.05.2022, 17:51
I co to będzie ?
Ja mogę Metykaton gotować hehe
Nauczyl bym się syntezy by produkt końcowy był w prochy albo krystalizacja
Juz trochę studiuje tą metodę.
Ja mogę Metykaton gotować hehe
Nauczyl bym się syntezy by produkt końcowy był w prochy albo krystalizacja
Juz trochę studiuje tą metodę.