Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
06.08.2023, 13:58
Fiodor- tak mają być testy towaru i do miesiąca miała być, a dowiedziałam się jakiś tydzień temu
06.08.2023, 16:43
Ja tym razem się nie skusze na pvp zdrowie ważniejsze a od czasu do czasu można bez większych szkód i z 3cmc dobrej jakości się pobawić, uważajcie na nerki po niej
06.08.2023, 17:00
(06.08.2023, 16:43)ProducentRC napisał(a): Ja tym razem się nie skusze na pvp zdrowie ważniejsze a od czasu do czasu można bez większych szkód i z 3cmc dobrej jakości się pobawić, uważajcie na nerki po niej
Z tymi nerkami to chyba masz racje, póki co jest Ok, ale mam jakiś wstręt do wody podczas ciągu.
Bracie nerki trzeba leczyć zaw$ze i odprężać wzmacniać tak aby nie bać $ię A-PVP a więc pobierajcie w opór a w treningach bądzcie bezlito$ni wtedy w$zy$tko tak $ie wzmacnia że potem już nie mu$icie tak ci$nąć z naprawianiem nerek $kóry czy innych fixów bo to już dzieje $ię automatycznie A-PVP od Pabla to najlep$ze co je$t na dopalu najwięk$za faza najwięk$ze LIBIDO i najpiękniej$ze $hizy najpiękniej$ze w$pomnienia <3 róbcie zatem ZAMÓWIENIA ;p pozdr YaLa$ ~~ POWODZENIA!