Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki zawód Twoim zdaniem jest najmniej doceniany? - 08/08
08.08.2023, 07:20
Pielęgniarki i salowe co się muszą z niektórymi przypadkami mierzyć to jest tragedia i maja u mnie wielki szacunek, mam ciocie pielęgniarkę co czasem opowiada to włos się jeży...
08.08.2023, 07:54
moim zdaniem nauczyciel, od nich zależy poziom wykształcenia przyszłych pokoleń, potrzebni dobrzy nauczyciele z godną pensją i prestiżem w zawodzie
Zawody, które nie są na pierwszej lini kontaktu z klientem, mediami etc.
Ci co robią tzw. "czarna robotę" za kogoś, a ktoś "spija śmietankę" ich cięzkiej pracy, czyli np efekt końcowy np. jakiegoś projektu, propozycji, oferty - szeroki wachlarz rzeczy.
Ci co robią tzw. "czarna robotę" za kogoś, a ktoś "spija śmietankę" ich cięzkiej pracy, czyli np efekt końcowy np. jakiegoś projektu, propozycji, oferty - szeroki wachlarz rzeczy.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
08.08.2023, 14:06
Ilość takich zawodów jest tak duża że naprawdę nie wiem który wymienić, bo mając na myśli nie doceniany nie chodzi o kasę
Ale między innymi wymienię - Szambonurkow, MPO, osoby zajmujące się sprzątaniem chociażby.
Są to zawody, najczęściej z których bardzo często się drwi i nabija a są tak samo potrzebne jak każdy inny.
Ale między innymi wymienię - Szambonurkow, MPO, osoby zajmujące się sprzątaniem chociażby.
Są to zawody, najczęściej z których bardzo często się drwi i nabija a są tak samo potrzebne jak każdy inny.
08.08.2023, 14:44
Zgodzę się z Czeslawo backoffice
Uwielbiam dobrych nauczycieli, w 2002/2003r. uczyła mnie świetna polonistka. Wówczas sieć nie była tak rozwinięta, ale ona potrafiła zarywać w sieci nocki. Opowiadała nam o tym na kółku teatralnym. Była niesamowitym nauczycielem, ale dyrektor chciał ją zwolnić ponieważ spóźniała się na pierwszą, czasami druga lekcję. Chłopacy jeździli po nią do domu (Fiatem 126p - licealiści 02/03) żeby dyro się nie połapał i nie zwolnił bo lekcje prowadziła z mega pasja. Poza szkołą wołaliśmy na nią Lady Giwera - chcąc ją docenić pozwoliłam sobie zostać Lady Giwerą.
Pielęgniarki, niop ProducentRC , mój brat po wypadku tak docenił jedna z pielęgniarek, ze chciał ją zabrać do domu wraz z wypisem . Poprosił też o morfinę, albo inne smaczki. Niop, nie dostał niczego! Na bank bratowa maczała w tym palce
OSOBY, KTÓRE ROBIĄ MAKIJAŻ ZMARŁYM - wiem od znajomego, ze od żadnego klienta nie usłyszał dziękuję.
Uwielbiam dobrych nauczycieli, w 2002/2003r. uczyła mnie świetna polonistka. Wówczas sieć nie była tak rozwinięta, ale ona potrafiła zarywać w sieci nocki. Opowiadała nam o tym na kółku teatralnym. Była niesamowitym nauczycielem, ale dyrektor chciał ją zwolnić ponieważ spóźniała się na pierwszą, czasami druga lekcję. Chłopacy jeździli po nią do domu (Fiatem 126p - licealiści 02/03) żeby dyro się nie połapał i nie zwolnił bo lekcje prowadziła z mega pasja. Poza szkołą wołaliśmy na nią Lady Giwera - chcąc ją docenić pozwoliłam sobie zostać Lady Giwerą.
Pielęgniarki, niop ProducentRC , mój brat po wypadku tak docenił jedna z pielęgniarek, ze chciał ją zabrać do domu wraz z wypisem . Poprosił też o morfinę, albo inne smaczki. Niop, nie dostał niczego! Na bank bratowa maczała w tym palce
OSOBY, KTÓRE ROBIĄ MAKIJAŻ ZMARŁYM - wiem od znajomego, ze od żadnego klienta nie usłyszał dziękuję.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
08.08.2023, 15:45
Tak jest. Nauczyciel.
Ćpuny murem za kształceniem.
Niesamowite😎
Ćpuny murem za kształceniem.
Niesamowite😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.08.2023, 19:20
Wszystkie gdzie słyszy się narzekanie że pracują dużo godzin i zarabiają mało. Jest tych zawodów multum np ratownicy medyczni...
Życie nie polega na tym by spędzić je CAŁE w pracy.
08.08.2023, 20:39
(08.08.2023, 19:20)C84S napisał(a): Wszystkie gdzie słyszy się narzekanie że pracują dużo godzin i zarabiają mało. Jest tych zawodów multum np ratownicy medyczni...
Akurat z tymi ratownikami mogę potwierdzić, weekendowo dorabialem i hajs śmieszny xD a odpowiedzialność bardzo duza