Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
09.08.2023, 17:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2023, 17:57 przez voice.of.voiceless.)
JureKiler wiem, że może też tak być, staram się sam rozgryźć jak to jest. Mówisz, że loteria okej, to dlaczego od początku już nikomu się bezzapachowy nie trafił, tylko każdy ma to co każdy dostaje? A może magazyny przenosili? Esco od razu jak wrzucił foty na stronę, to jeszcze nikt tego nie testował, a wcześniej niż poprzednio jak odbierałem, to było 15g w jednej bryłce i wygląd 1:1 jak na stronie.
tutaj za dużo się łączy w całość xD ale jak masz jakieś sugestie to dawaj śmiało
tutaj za dużo się łączy w całość xD ale jak masz jakieś sugestie to dawaj śmiało
@"PUDZILLA" jak to nie? Ja odrazu praktycznie podebralem po pojawieniu się i dostałem białe większe bryły i suchy biały śnieg co praktycznie żadnego zapachu nie miał tylko ten piękny legendarny zapach. Następne dwa razy już było wilgotnie i baaardzo intensywnie zapachowo ale działanie cały czas za każdym razem praktycznie takie same.
W dochodzenie bawić się nie będziemy bo nie mamy tego w naturze hahah
Ważne ze jest i klepie! Utęsknieniem czekaM na zrównoważony zapach 😂😂
Ale tez dodam ze 3 tygodnie już nie pobierałem MMC wiec czekam na dobre informacje od was
Jak ktoś jest pojęty i ogarnięty na forum to widzi ze często się sorty zmieniają raz są przeroczyste raz brązowe raz żółte to wszystko pewnie zależy od tego jak synteza wyjdzie tak samo pewnie jest z MMC podejrzewam
W dochodzenie bawić się nie będziemy bo nie mamy tego w naturze hahah
Ważne ze jest i klepie! Utęsknieniem czekaM na zrównoważony zapach 😂😂
Ale tez dodam ze 3 tygodnie już nie pobierałem MMC wiec czekam na dobre informacje od was
Jak ktoś jest pojęty i ogarnięty na forum to widzi ze często się sorty zmieniają raz są przeroczyste raz brązowe raz żółte to wszystko pewnie zależy od tego jak synteza wyjdzie tak samo pewnie jest z MMC podejrzewam
Be objective and honest.
@"PUDZILLA" To może złe mnie zrozumiałeś.
Ja sądzę kolego, że sort się zmieniał już może 3 razy i myśle ze to jest wynikiem zależności syntezy jak się udała.
Bo Jak sie biały i suchy skończył to wjechał żółty wilgotny o bardzo intensywnym zapachu na początku myślałem ze escobar sie jebnal i dał mi co innego ale po rozmowie mnie uświadomił ze to ten sam produkt 😂
BTW jeżeli tak jak mówisz sort by sie zmienił z powodów złego przetrzymywania to by escobar nie zlecił suszenia (odparowania) przypuszczam ze sort był wtedy świeży i nie zdazyl odparować dla tego wyklucza to twój domyśl
—— jak chcesz się wymienić domysłami to moze przejdźmy na pw bo robimy offtop trochę :|
Ja sądzę kolego, że sort się zmieniał już może 3 razy i myśle ze to jest wynikiem zależności syntezy jak się udała.
Bo Jak sie biały i suchy skończył to wjechał żółty wilgotny o bardzo intensywnym zapachu na początku myślałem ze escobar sie jebnal i dał mi co innego ale po rozmowie mnie uświadomił ze to ten sam produkt 😂
BTW jeżeli tak jak mówisz sort by sie zmienił z powodów złego przetrzymywania to by escobar nie zlecił suszenia (odparowania) przypuszczam ze sort był wtedy świeży i nie zdazyl odparować dla tego wyklucza to twój domyśl
—— jak chcesz się wymienić domysłami to moze przejdźmy na pw bo robimy offtop trochę :|
Be objective and honest.
09.08.2023, 21:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.08.2023, 21:38 przez voice.of.voiceless.)
JureKiler no w sumie, bo synteza 4mmc jest właśnie przy końcu bardzo problematyczna, z tego co wiem, to nie są jakieś banały w praktyce, na papierze to się wydaje, ale tylko wydaje.
no ale jak kopie na tym samym poziomie, to chyba procentowo jest to samo, aaa może coooś osłabłoo... dobra dałeś mi teraz do myślenia
jebać offtopic, rozmawiamy o sorcie 4mmc od Esco, czy rozmawiamy o dupie maryny ? mówimy jak jest a to, że się dojebiemy do tego sortu, to nie zmienia faktu, że to jest 4mmc i miażdzy każdego klefa, a szukać tego u konkurencji to strata czasu. Ale mamy brak cenzury? mamy brak cenzury, niech Patron wie, że ma najlepszy towar pod słońcem nie dlatego, bo ktoś go wyjebał na piedestał, tylko dlatego, że kilka osób go zamówiło i go świadomie bada
no ale jak kopie na tym samym poziomie, to chyba procentowo jest to samo, aaa może coooś osłabłoo... dobra dałeś mi teraz do myślenia
jebać offtopic, rozmawiamy o sorcie 4mmc od Esco, czy rozmawiamy o dupie maryny ? mówimy jak jest a to, że się dojebiemy do tego sortu, to nie zmienia faktu, że to jest 4mmc i miażdzy każdego klefa, a szukać tego u konkurencji to strata czasu. Ale mamy brak cenzury? mamy brak cenzury, niech Patron wie, że ma najlepszy towar pod słońcem nie dlatego, bo ktoś go wyjebał na piedestał, tylko dlatego, że kilka osób go zamówiło i go świadomie bada
09.08.2023, 21:44
Marzy mi się ten sort jak ten pierwszy
Także życzę dla kucharza escobara dojścia do perfekcji
Btw chyba muszę sprawdzić obecny sort bo juz z dobry miesiąc nie pobierałem
Także życzę dla kucharza escobara dojścia do perfekcji
Btw chyba muszę sprawdzić obecny sort bo juz z dobry miesiąc nie pobierałem
Be objective and honest.
10.08.2023, 13:54
@"PUDZILLA" Wstawisz jakieś normalne zdjęcia obecnego sortu?
Be objective and honest.