Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
27.07.2023, 23:14
Jak często można się pobawić z 4-cmc żeby mieć chociaż 3/4 albo 1/2 tych efektów co się przydarzają jak się użyje go bez tolerancji na substancję?
Czy dorzutki wchodzą w grę? Jeśli tak, to ile można dorzucić (1-2-3?)..
Jakie dawki proponujecie per oral dla pierwszej dawki i dorzutek?
Ja to wszystko dokładnie ważę.
Czy dorzutki wchodzą w grę? Jeśli tak, to ile można dorzucić (1-2-3?)..
Jakie dawki proponujecie per oral dla pierwszej dawki i dorzutek?
Ja to wszystko dokładnie ważę.
Zalezy od ogolnej twojej kondycji ale zakladajc ze nie jestes nalogowcem co wali co tydzien, miesiac zrobi roznice a dwa juz odczujesz to czego ci brakuje obecnie.
Dawki to sprawa indywidualna, zalezna od sortu, ciebie, kondycji, dnia. Przyjelo sie ze oral zawsze wiecej niz sniffem, np 200 oral jak poczujesz ze wchodzi to 100 sniff
Dawki to sprawa indywidualna, zalezna od sortu, ciebie, kondycji, dnia. Przyjelo sie ze oral zawsze wiecej niz sniffem, np 200 oral jak poczujesz ze wchodzi to 100 sniff
29.07.2023, 09:03
@"olancucki" dorzutki możesz robić, 3 myślę, że optymalnie będzie. Zwykle dorzutki się zwiększa i już bez sniffa np. 200+100, 300,350 zależy jak będziesz odczuwał. Standardowo przerwy co miesiąc dla pełni efektów niby. Co 2 tygodnie jak byś schcial jakąkolwiek euforię poczuć.
29.07.2023, 12:31
Dokładnie tak do 3 dorzutki można jeszcze w pełni odczuć efekty. Ja zwiększam dawki o 100mg zaczynam od 200 zwiekszam do 300, 400 i 500. Testuje dość regularnie dlatego nie odczuwam tego eufo w 100 % tylko gdzieś w 50 % przerwy najmniej 3 tygodnie
29.07.2023, 21:30
wiecej niz 3-4 dorzuty nie ma sensu robic, co daje dla kaskadera lacznie ok. 2g w noc
co do przerw - milo byloby zrobic miesiac miedzy jedntm a drugim uzyciem empatogenu, ale tydzien czy dwa daja duze rezultaty w porownaniu do jedjego czy dowch dni
co do przerw - milo byloby zrobic miesiac miedzy jedntm a drugim uzyciem empatogenu, ale tydzien czy dwa daja duze rezultaty w porownaniu do jedjego czy dowch dni
14.08.2023, 05:05
@"olancucki"
Po co Ty sie pytasz czy mozna dorzucać, skoro wiemy doskonale, że zabawa konczy się na dnie worka
Po co Ty sie pytasz czy mozna dorzucać, skoro wiemy doskonale, że zabawa konczy się na dnie worka
Metamorfoza