Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zjazdy - Jak z tym u was jest?
@"Mrs.Darkness" dziękuję za odesłanie do "poczytania w necie", bardzo dużo wnoszący post. Tak sobie wbiłem na forum dopał, na temat o zwałach i izotonikach, żeby ktoś mi kazał isc poczytać gdzieś indziej specjalnie. Jeszcze kurwa gorzej, niż ludzie kopiujący 1:1 teksty z neta i wklejający bez źródła.
14.08.2023, 20:02
tak potwierdzam izotoniki sa dobre na zjazd, supermany beda testowane naprawde tylko kasa wpadnie bedzie grzane
mega wartosciowy wpis, gdybym chcial poczytac o tym na internecie, a nie na forum, to nie wchodzilbym w watek tematyczny ZJAZDY I ZWALY - WASZE PORADY NA FORUM, tylko bym wpisal w google JAK PORADZIC SOBIE ZE ZJAZDEM
mega wartosciowy wpis, gdybym chcial poczytac o tym na internecie, a nie na forum, to nie wchodzilbym w watek tematyczny ZJAZDY I ZWALY - WASZE PORADY NA FORUM, tylko bym wpisal w google JAK PORADZIC SOBIE ZE ZJAZDEM
14.08.2023, 20:08
Mi pomagała suplementacja potasem najlepiej z pomidorów lub bananów, może być również ten z elektrolitów, magnez, " witaminium B compositium" oraz witamina d. Po takiej suplementacji efekty zwały są serio niezauważalne...
Polecam każdym zawodnikom
Polecam każdym zawodnikom
14.08.2023, 20:50
Zjazdy fizyczne tak ? Prawidłowe odżywianie, o regularnych porach i przed zajebaniem w klame należy zjeść tak z 2h
Nawadnianie w trakcie i po, dużo i najlepiej sama woda a dopiero potem elektrolity
Pamiętajcie o zdrowiu nie tylko podczas zjazdow, cpiejcie wypoczęcia ze świadomością że jutro nie trzeba nic i w dobrym nastroju
Cpiejcie z rozwagą, to jest tylko rozrywka
Nawadnianie w trakcie i po, dużo i najlepiej sama woda a dopiero potem elektrolity
Pamiętajcie o zdrowiu nie tylko podczas zjazdow, cpiejcie wypoczęcia ze świadomością że jutro nie trzeba nic i w dobrym nastroju
Cpiejcie z rozwagą, to jest tylko rozrywka
19.12.2023, 01:23
Wypruty jestem z wszelkich uczuć jak flaki z oleju. Rano czeka mnie ciężki dzień aby odbudować swój "nastrój" co szybko nie nastąpi, zastosuje witaminy tak jak piszecie, zrobie izotonik zjem coś dobrego i powoli do celu. Zjebać swoje pozytywne nastawienie jest łatwo odbudować już nieco trudniej