Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Odstawienie Benzo - wątek ogólny.
31.07.2023, 03:21
Dobra, niech będzie że nie. Na szczęście w tabletce 2C-D są te same wypełniacze.
06.08.2023, 02:58
kurwa daj sobie spokoj przez tydzien, popracuj, polataj a po tygodniu zauwazysz pierwsze efekty .
byleby nie odstawiac nagle, benzo trzeba zmniejszac dawke powoli odzwyczajac organiizm.
jak po dluzszym okresie nagle sie odstawilo rozne efekty uboczne moga wystapic, radze uwazac
byleby nie odstawiac nagle, benzo trzeba zmniejszac dawke powoli odzwyczajac organiizm.
jak po dluzszym okresie nagle sie odstawilo rozne efekty uboczne moga wystapic, radze uwazac
12.08.2023, 22:13
kinley'e'jaison mozna odstawic nagle, zalezy od osoby, zaleca sie schodzic z dawek, ale wojownicy pokroju horsii przezyli "cold turkey", a to tez jest sensowna metoda, po prostu nie dla kazdego
12.08.2023, 22:52
Ja colda zaliczyłem, bo się okazało, że mam o kilka gramów klonazolamu mniej w domu niż myślałem, i to wtedy, kiedy bieżąca dostawa się bardzo opóźniła, a nie z własnego wyboru.
Zalezy z jakich ilości się schodzi - jak z jakichś ludzkich to poza może tygodniem szeroko pojętego dyskomfortu (ale bez przesady - można się wziąć w garść i robić dalej swoje w takim stanie, ja musiałem xD) raczej nie powinno być dramatu, ja uważam że warto się przemęczyć niż rozciąga to w czasie nie wiadomo jak, jeśli to nie są jakieś dawki którymi można uśpić całą populację Hondurasu. Gorzej jak z dnia na dzień nagle dobowy intake clonazolamu zmienia się z 40mg/dobę do 0mg Nie wiem, jakim kurwa cudem nie dostałem padaczki.
Zalezy z jakich ilości się schodzi - jak z jakichś ludzkich to poza może tygodniem szeroko pojętego dyskomfortu (ale bez przesady - można się wziąć w garść i robić dalej swoje w takim stanie, ja musiałem xD) raczej nie powinno być dramatu, ja uważam że warto się przemęczyć niż rozciąga to w czasie nie wiadomo jak, jeśli to nie są jakieś dawki którymi można uśpić całą populację Hondurasu. Gorzej jak z dnia na dzień nagle dobowy intake clonazolamu zmienia się z 40mg/dobę do 0mg Nie wiem, jakim kurwa cudem nie dostałem padaczki.
03.09.2023, 00:53
na czym polega metoda "cold turkey" bo wypala mnie od wewnatrz ciekawosc
jak ktos wyzej wspomnial to rowniez w moim przypadku nagle odstawienie doprowadzilo mnie do najgorszego
trzeba uwazac na kazda mozliwa ewentualnosc
jak ktos wyzej wspomnial to rowniez w moim przypadku nagle odstawienie doprowadzilo mnie do najgorszego
trzeba uwazac na kazda mozliwa ewentualnosc
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
03.09.2023, 02:28
Prosty sposób, nie brać od początku a nie będzie problemu z odstawieniem
Mam nadzieję że pomogłem rozwiązać wasz problem
Mam nadzieję że pomogłem rozwiązać wasz problem