Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
02.08.2023, 12:58
Do mnie właśnie leci Banti w tym tygodniu myślę testy no maczana dobra sprawa trzeba czekać na odzew od vendora
02.08.2023, 13:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.08.2023, 13:34 przez ProducentRC.)
W sumie w tych czasach to nic trudnego a pamiętam fake skun od syntetycznego robił robotę, to była naprawdę dobra maczanka na cbd, w tych czasach gdyby v pobrał fubinace przykładowo i zrobił z niej maczanki czy to na damianianie czy na cbd popyt byłby z pewnością jak u słonia na spice, chociaż słoń ma w ofercie proch adb i nm2201 więc u niego liczba klientów na spice trzeba brać poprzez poprawkę że ilość osób docelowo kupujących spice spada na skutek wzrostu sprzedaży kanna w prochu, z pewnością poszerzenie oferty o taki przykładowo fake skun by podkręciło obroty sklepu
ProducentRC bardzo mądre spostrzeżenie
Pamietne czasy dupka, doputy sergiuszowi się nie popierdoliło i zrobil z vendorem jak z innymi uzytkownikami, czyli wyp***aj, bo swoje sklepy ma i wypierdalal za prawdę i byle przewinienie, ale kutas mu w odbyt.
Potem nastala ciemność, falsz i obłuda.
Zdjecia sortów od syntetycznego do dzisiaj mam, i material byl zacny.
A sporo akcji odjebalem na trzeźwo,lecz jest to forum i vendor nie musi sie wkurwiać xD
A Amnestia nastapila tutaj
Potem nastala ciemność, falsz i obłuda.
Zdjecia sortów od syntetycznego do dzisiaj mam, i material byl zacny.
A sporo akcji odjebalem na trzeźwo,lecz jest to forum i vendor nie musi sie wkurwiać xD
A Amnestia nastapila tutaj
20.08.2023, 12:50
Dobra feta by się przydała, bo widzę że nie ma w ofercie i trochę lepsze piguły