Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co lubisz robić po skonsumowaniu 3CMC?
17.08.2023, 19:46
Słuchanie muzyki to jedna z moich ulubionych czynności po kresce.
Lubię odkrywać nowe gatunki, artystów i piosenki. Muzyka pomaga mi się zrelaksować, poprawić nastrój i pobudzić kreatywność.
Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. To jakby żyć bez powietrza. Albo bez lodów. Albo bez obu tych rzeczy na raz. To byłaby prawdziwa tragedia.
Lubię odkrywać nowe gatunki, artystów i piosenki. Muzyka pomaga mi się zrelaksować, poprawić nastrój i pobudzić kreatywność.
Nie wyobrażam sobie życia bez muzyki. To jakby żyć bez powietrza. Albo bez lodów. Albo bez obu tych rzeczy na raz. To byłaby prawdziwa tragedia.
17.08.2023, 20:03
Na stymulantach najlepiej mieć obmyślony plan działania.
Na CMC wpada chillout, wygodne rozpierdolenie się na łóżku do tego film bądź muzyka
Na CMC wpada chillout, wygodne rozpierdolenie się na łóżku do tego film bądź muzyka
20.08.2023, 12:34
Próbowałem wszystkiego. Seks dość często, ale nie potrafię w ogóle dojść, mogę i robić to kilka godzin i nic. Najlepiej to rozmawiać ze znajomymi i standardowo obmyślam plan działania po czym zapominam o czym myślałem. Najgorsze w tym wszystkim jest to że muszę brać minium trzy razy takie dawki jak moi znajomi.