Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
17.08.2023, 13:51
JureKiler Suchy i sypki + grudy, zapach w chuj intensywny aż mnie się rurka w ręku pojawila
Ja nie wiem czy tu będzie sens pisać recki itp. To wygląda lepiej niż to co waliłem dawnie, czując ten jebany zapach prawie mi hamulce puściły nie zważając na konsekwencje jakie mogą płynąć z tego w dniu dzisiejszym XD jestem na 99.9% przekonany że to jest mefedron i zapewne wkrótce się przekonam a że chlorow nie lubiłem i mało jadłem to poczuje pełną gamę pierdolniecia
18.08.2023, 07:48
Jak organizm zmiażdżony to faktycznie, może nie klepać.
Ja to miałem 3 razy i za kazdym było fantastycznie.
Za pierwszym wręcz REWELACYJNIE🔥❤
Ja to miałem 3 razy i za kazdym było fantastycznie.
Za pierwszym wręcz REWELACYJNIE🔥❤
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.08.2023, 09:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2023, 09:39 przez voice.of.voiceless.)
JureKiler ja też co tydzień, ale prawie 3 lata, później bardziej sporadycznie
też z maczanami dzień w dzien 3.5 roku, żeby ostatnio po tygodniu palenia 24/7 wrócić do tolerki sprzed mojego szczytu, a rozpalałem od dupki z tytoniem
zdaję mi się, że raz przekroczone granice bardzo szybko nadrobić, byłem w takim ketozwierzyńcu, że przychodziła paczka a ja walilem 350mg sniffem stwierdzając, że mniej nie ma sensu, to był 2018 rok
też z maczanami dzień w dzien 3.5 roku, żeby ostatnio po tygodniu palenia 24/7 wrócić do tolerki sprzed mojego szczytu, a rozpalałem od dupki z tytoniem
zdaję mi się, że raz przekroczone granice bardzo szybko nadrobić, byłem w takim ketozwierzyńcu, że przychodziła paczka a ja walilem 350mg sniffem stwierdzając, że mniej nie ma sensu, to był 2018 rok
@"PUDZILLA" wow 😅🤭 ja to Maczany nigdy w życiu nie paliłem i nie mam zamiaru. Jazz paliłem jak w Holandii pół roku siedziałem znalazłem swoją ulubiona odmianę która mnie nie zamulala i miałem pozytywne myśli i czasem skubalem sobie.
Teraz robię przerwę myśle ze do następnego tygodnia żeby wyjść z błędnego koła weekendowego i będę badać 4c od ducha żeby mieć porównanie z 4c escobara które badałem w ubiegły wekeend
- nadmienię tez ze klefa napierdalalem może z 4 lata co tydzień 😂 ale powiem ci ze dalej co melanż zajebiscie robił i się
Dobrze bawiłem bo dzieliłem to ze sportem dobrym jedzeniem i suplementami
Teraz robię przerwę myśle ze do następnego tygodnia żeby wyjść z błędnego koła weekendowego i będę badać 4c od ducha żeby mieć porównanie z 4c escobara które badałem w ubiegły wekeend
- nadmienię tez ze klefa napierdalalem może z 4 lata co tydzień 😂 ale powiem ci ze dalej co melanż zajebiscie robił i się
Dobrze bawiłem bo dzieliłem to ze sportem dobrym jedzeniem i suplementami
Be objective and honest.
18.08.2023, 19:32
JureKiler miedzy czworeczkami to bym radzil nawet miesieczna przerwe zrobic, sero nie wybacza tak bardzo jak dopa, ona pamieta ze jadles bombke z polowki i dojadales dwusetke sniffem
oczywiscie nie mowie, ze nie ma sensu, bo jest, ale mniejszy oraz nie bedzie to tak miarodajne doswiadczenie i/lub recenzja, jak mogloby byc z dluzsza przerwa
oczywiscie nie mowie, ze nie ma sensu, bo jest, ale mniejszy oraz nie bedzie to tak miarodajne doswiadczenie i/lub recenzja, jak mogloby byc z dluzsza przerwa
19.08.2023, 16:38
Sam nie testowałem jeszcze, ale 1.2g zostało dzisiaj przekazane i dostałem info zwrot od osoby która leciała na tym długo iż to jest najprawdziwszy mefedron, to tak dla tych co dalej są pełni wątpliwości
22.08.2023, 17:44
Panowie odpowie ktoś czy ma sens myjka acetonem bo leci 50g a ja lubię czystość największą jakże jest możliwa