Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ban 'wychowawczy'
18.08.2023, 08:10
Maniek Beeniepatu
Jestem za wprowadzeniem tymczasowego bana za ubliżanie publicznie innym userom.
Czy to w postach, czy na czacie.
Bez względu na rangę.
Najwidoczniej system ostrzeżeń, który jest, nic nie daje i ludzie nic sobie z tego nie robią.
Posypią się bany, to może zaczną doceniać co mają.
Przecież tego się nie da oglądać a już wogule czytać. Aż rzygac się chce...
Jestem za wprowadzeniem tymczasowego bana za ubliżanie publicznie innym userom.
Czy to w postach, czy na czacie.
Bez względu na rangę.
Najwidoczniej system ostrzeżeń, który jest, nic nie daje i ludzie nic sobie z tego nie robią.
Posypią się bany, to może zaczną doceniać co mają.
Przecież tego się nie da oglądać a już wogule czytać. Aż rzygac się chce...
Metamorfoza
18.08.2023, 08:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.08.2023, 08:44 przez JaTylkoPatrze.)
Dobry pomysł. Wprowadzcie blokady/bany np. na 48h
18.08.2023, 09:42
48h na początku dobre rozwiązanie.
Tak trochę słabo jedno przewinienie i od razu ban na miesiąc
Tak trochę słabo jedno przewinienie i od razu ban na miesiąc
18.08.2023, 09:50
>o co chodzi tym razem?
>wątek poruszany milion razy xd
>to w końcu cenzura czy bez cenzury? moderacja okej, odganianie dymów, tylko niech trochę częściej to będzie egzekwowane, to odganianie. Wiem po sobie, że mnie czasem ponosi, ale no cóż, mam taką możliwość, to korzystam. W tej sprawie powiedziałem chyba już nadmiar słów, nie chcę mi się do tego wracać, staram się dostosować i czegos nauczyć.
>wątek poruszany milion razy xd
>to w końcu cenzura czy bez cenzury? moderacja okej, odganianie dymów, tylko niech trochę częściej to będzie egzekwowane, to odganianie. Wiem po sobie, że mnie czasem ponosi, ale no cóż, mam taką możliwość, to korzystam. W tej sprawie powiedziałem chyba już nadmiar słów, nie chcę mi się do tego wracać, staram się dostosować i czegos nauczyć.
18.08.2023, 10:52
@"PUDZILLA"
Żeby chodziło tylko o Ciebie to jeszcze pół biedy, Ty jesteś ogarniety i powiedzmy "do urobienia"😎
Brak cenzury nie daje nikomu zgody na ubliżanie innym.
Za dużo się dzieje tu ostatnio.
Żeby chodziło tylko o Ciebie to jeszcze pół biedy, Ty jesteś ogarniety i powiedzmy "do urobienia"😎
Brak cenzury nie daje nikomu zgody na ubliżanie innym.
Za dużo się dzieje tu ostatnio.
Metamorfoza
18.08.2023, 11:23
Świetny pomysł. Ostatnio myślałem nawet nad "godzinnym banem na ochłonięcie". Na zasadzie: jest ostry dym np. na czacie, widać, że ciśnienie skoczyło do maksimum, to żeby uniknąć dalszego młynu godzinka na uspokojenie. Jak po godzince osoby skonfliktowane nie będą w stanie rozwiązać spory w sposób bardziej cywilizowany to wówczas ban na dłużej - już typowo za karę. 😈