Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sandhe***ns.c**
06.05.2022, 08:44
Widzieliście ta cene za hexa 10/600pln? rozbój rozbój biały dzień a może to święty gral.. czekam na aż ktoś skrobnie opinie
06.05.2022, 09:11
Vendor w huja wali i kontakt masakryczny.
Popsul się, w dupie mu się poprzewracało.
Popsul się, w dupie mu się poprzewracało.
Ogólnie dobry vendor ale mam zastrzeżenia raz mialem hexa nie aktywnego w tamtym roku w grudniu i raz 4cmc bondy czy jakoś tak jebało benzyna jakaś i nie robi reship nawet gdy wie że chujowy sort mu się trafił. Ale takto nie mam więcej zastrzeżeń. 3mmc pills spoko jest od niego.
06.05.2022, 18:06
(05.05.2022, 06:58)M100 napisał(a): Karty podobno latają i są legit obiło mi to się jeszcze na tamtym forum.
Kurwa taka kartę mordo to ja mogę mieć w 10 sec wyjdę na rog biore zula daje na pampe i rejestruje mi kilka kart na siebie sam moge gonić po takiej cenie karty haha
O kurwa jaka cena za hexena haha masakra .... ladnie poniosło Pana hah
09.05.2022, 20:40
Cena zaporowa ale w sumie skad teraz hexa jak w nl ban. Escobar ma analog. Tylko u sanda hexa widzialem
09.05.2022, 20:44
Nazwać "hex" to każdy może nazwać dosłownie każdy odczynnik. To wcale nie znaczy, że to oryginał hex, tylko jakiś analog...
09.05.2022, 21:34
Proste mordo ! Kurwa nazwać to ja mogę gówno swoje ze to jest funky a jak zajebiesz sperme z mojego penisa masz najlepsze kanna hehe i co macie w to wierzyć? Dobrze mowi maniek nazwać to można nawet gówno z dupy ! Liczy się faza czy jest taka sama jak dany odczytnik czy jest inna lub wogole nie działa....
Jebac kurwy co sprzedają fałszywe odczytniki ! Jebane brudasy ! Co tylko by zarobić chuj z tymi kurwami karma ich zlapie , a jak szydi to mówi to jak by mówił Mesjasz! Jeśli w Boga wierzycie a jak nie to jak by mówił to lucyfer ! Bo ja w Boga nie wierze ! Jak jest on to jest szatan , a ja wole szatana mimo ze potępiam zło gwałty molestowania itp by ktoś robił źle małej dziewczynce czy chłopcu.... I gdzie jest bóg? Albo bóg to szatan ? Jak myślicie przyjmę kazda wiarę! Ja jestem szatan ! Ale taki który rozumiem cierpienie ludzkie !
Jebac kurwy co sprzedają fałszywe odczytniki ! Jebane brudasy ! Co tylko by zarobić chuj z tymi kurwami karma ich zlapie , a jak szydi to mówi to jak by mówił Mesjasz! Jeśli w Boga wierzycie a jak nie to jak by mówił to lucyfer ! Bo ja w Boga nie wierze ! Jak jest on to jest szatan , a ja wole szatana mimo ze potępiam zło gwałty molestowania itp by ktoś robił źle małej dziewczynce czy chłopcu.... I gdzie jest bóg? Albo bóg to szatan ? Jak myślicie przyjmę kazda wiarę! Ja jestem szatan ! Ale taki który rozumiem cierpienie ludzkie !