Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal
10.05.2022, 16:58
Na innym forum był kiedyś taki konkurs koszulkowy i tam było multum prac do wyboru. Ludziom po prostu chciało się "coś" zrobić. Problem nie leży w braku umiejętności, a w braku chęci. Nie sądzę, żeby więcej ludzi umiało zrobić dobrego drinka czy potrawę od zrobienia prostej koszulki, którą nawet podpowiedziałem w tym wątku jak można łatwo zrobić
Poza tym konkurs koszulkowy nadal trwa i jest przedłużony termin jego zakończenia, więc zapraszam do udziału!
Poza tym konkurs koszulkowy nadal trwa i jest przedłużony termin jego zakończenia, więc zapraszam do udziału!
10.05.2022, 17:32
(10.05.2022, 16:26)ProducentRC napisał(a): To może jakiś konkurs który będzie dotyczył prac zrobionych u nas, na przykład dotyczących jakiś potraw albo drinków, nie każdy ma zdolności żeby zrobić taką koszulkę ale na przykad ma zdolności kulinarne lub barmańskie. Rozumiem że przydały by się jakieś koszulki odnośnie strony dopal ale może w przyszłości będzie więcej użytkowników żeby móc wybrać naprawdę jakieś ciekawe projekty
jestem ZA !
pozdrowionka
11.05.2022, 12:38
byki zrobcie jakis fajny kalendarz a nie koszulki
kto normalny bedzie w tym chodzil
kto normalny bedzie w tym chodzil
pozdrowionka
11.05.2022, 14:22
Czyli kazde miejsce zdobedzie wygrana koszulke? Czy np ktos z 3 miejsca wygra taka jaka sam zaprojektowal?
11.05.2022, 14:57
Polono Tak.
Nagrody do zdobycia:
1. 15g produktu ze sklepu partnerskiego Escobar.store + koszulka z wygranym projektem + 50 pkt reputacji oraz ranga specjalna (nazwa dowolna wybierana przez osobę wygraną)
2. 10g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 40 pkt reputacji
3. 5g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 30 pkt reputacji
Pozostałe osoby z miejsc 4,5,6,7,8 otrzymają koszulkę + 10 pkt reputacji
Nagrody do zdobycia:
1. 15g produktu ze sklepu partnerskiego Escobar.store + koszulka z wygranym projektem + 50 pkt reputacji oraz ranga specjalna (nazwa dowolna wybierana przez osobę wygraną)
2. 10g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 40 pkt reputacji
3. 5g produktu ze sklepu Escobar.store + koszulka + 30 pkt reputacji
Pozostałe osoby z miejsc 4,5,6,7,8 otrzymają koszulkę + 10 pkt reputacji
13.05.2022, 07:02
(12.05.2022, 18:13)cleankajabuza napisał(a): Ja bym w tej Mańka chodził, nie wiem o co Ci chodziło z tymi Jego projektami XD czasami pojebane rzeczy są najlepsze
Zresztą w każdej bym chodził, z dumą w dodatku, jak w tych z kolka
Ta drugą można wysłać Sergiemu xd
Robię kwa kwa jak kaczka
13.05.2022, 08:10
Dawajta zwykly tshirt z malutkim logiem dopal.net albo po po prostu zwykłym napisem dopal.net