Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co kupiłeś za pierwsze zarobione pieniądze? - 08/27
27.08.2023, 17:22
Pamiętam to jak dziś ! Lat 18 pierwszy żołd (247.54) w wojsku i przepustka, spodnie w housie za 69.99 ale byłem zajarany !
27.08.2023, 18:38
Ciuchy i chyba część poszła na książki do szkoły.
Gdy miałem 14 lat pracowałem w dyskotece na zmywaku po nocach.
To były chyba moje ostatnie tak zajebiste wakacje, które wspominam z dzieciństwa.
Nie pamiętam ile wtedy zarobiłem, ale marlboro były wtedy po 4zł
Gdy miałem 14 lat pracowałem w dyskotece na zmywaku po nocach.
To były chyba moje ostatnie tak zajebiste wakacje, które wspominam z dzieciństwa.
Nie pamiętam ile wtedy zarobiłem, ale marlboro były wtedy po 4zł
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.08.2023, 21:37
Pierwsze zarobione pieniądze juz dawno zarobilem i nie jest to powod do dumy bo robilem zeby dragi kupić i wiadomo, żarcie, ciuchy, nie pamietam dokladnie.
A pytanie jest na czasie czyli co bym kupil za zarobione pieniądze w czasie terazniejszym, więc ciezko powiedzieć, bo to zalezy od roznych czynnikow i musial bym grubo sie zastanowić.
Bo są rzeczy ktorych nie mozna kupić
A pytanie jest na czasie czyli co bym kupil za zarobione pieniądze w czasie terazniejszym, więc ciezko powiedzieć, bo to zalezy od roznych czynnikow i musial bym grubo sie zastanowić.
Bo są rzeczy ktorych nie mozna kupić
28.08.2023, 04:59
fajki w czechach - marlboro niebieskie, camele czarne i camele biale 30zl za paczke XD
28.08.2023, 11:02
Za pierwszą zarobioną drobną kasę pewnie jakieś alko. Za pierwsze zarobione większe pieniądze kupiłam swój pierwszy samochód jakim był fiat Punto bez wspomagania ale za to miał szyby w prądzie xD
Robię kwa kwa jak kaczka