Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
10.08.2023, 14:52
I po raz kolejny pytam, czy doczekamy się kiedyś zmiany ilości obrazków, które można wkleić do posta? 10 to jest za mało, szczególnie jak sie wrzuca coś obszernego, jak ja dzisiaj. yślałem że dziś kurwicy dostanę jak sobie o tym genialnym limicie przypomniałem i musiałem sklejać po kilka zdjęć w jeden obrazek, a część musiałem w ogóle pominąć.
Pomijam że emotki są liczone jako obrazki, więc napisz pare razy " " i ilość obrazków do osadzenia masz przyciętą o połowę.
I pomijam że ten edytor to jest tragedia, to woła o pomstę do nieba. Wiem że nikt z tym nic nie zrobi, ale jak o tym nie napiszę to nie wytrzymam. Po kilku minutach przeklejania treści artykułu z worda do edytora postów, przyciski typu wyśrodkuj, pogrub tekst itd. przestają działać i jedynym rozwiązaniem jakie znalazłem, jest skopiować do schowka wszystko do tej pory napisane, odswieżyć stronę, wkleić z powrotem, poprawić znowu niektóre wyśrodkowania (bo jedne fragmenty sformatowanego tekstu wklejają się normalnie tak jak były, a inne akapity się np. "odśrodkowują" i "odgrubiają" same z siebie). I za chwilę to samo. Pisząc posta dzisiaj chyba z 5 razy tak musiałem robić.
Pomijam że emotki są liczone jako obrazki, więc napisz pare razy " " i ilość obrazków do osadzenia masz przyciętą o połowę.
I pomijam że ten edytor to jest tragedia, to woła o pomstę do nieba. Wiem że nikt z tym nic nie zrobi, ale jak o tym nie napiszę to nie wytrzymam. Po kilku minutach przeklejania treści artykułu z worda do edytora postów, przyciski typu wyśrodkuj, pogrub tekst itd. przestają działać i jedynym rozwiązaniem jakie znalazłem, jest skopiować do schowka wszystko do tej pory napisane, odswieżyć stronę, wkleić z powrotem, poprawić znowu niektóre wyśrodkowania (bo jedne fragmenty sformatowanego tekstu wklejają się normalnie tak jak były, a inne akapity się np. "odśrodkowują" i "odgrubiają" same z siebie). I za chwilę to samo. Pisząc posta dzisiaj chyba z 5 razy tak musiałem robić.
28.08.2023, 18:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2023, 18:36 przez kot_kreskowy.)
(16.08.2023, 08:28)Kajabuza napisał(a): Raul jest jakiś problem z emotikonami na czacie. O te "systemowe" chodzi. W postach bez problemu (🦁🐯🐯🐅🐅), a na czacie się nie pojawiają.
Z emotikonami na czacie jest problem od momentu wyłączenia statystyk.
Jedyne które wchodzą to:
Dodatkowo pojawia się problem dublowania posta:
I to nie tylko u mnie. Permanentnie ostatnim czasem ten problem pojawiał sie również u usera @"Mrs.Darkness"
Normalnie przy próbie dubla wyskakuje czerwone okienko z treścią, że "post o tej treści już istnieje".
Powyższy post nie jest celowo opublikowany i jest to ewidentnie jakiś cyrk z silnikiem forum.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.08.2023, 22:08
Kilka osób mi mówiło, że nie może mi wysłać PW, dziwne to trochę czy nie ? Albo akurat by błąd ogólny na forum
29.08.2023, 10:14
kot_kreskowy hahah ja nic nie wiem, nie pamiętam
W opcjach wszystko git, zresztą od niektórych przychodzą a od innych nie... ciekawe to to
W opcjach wszystko git, zresztą od niektórych przychodzą a od innych nie... ciekawe to to