Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CHEMSEX
28.08.2023, 18:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2023, 18:40 przez falafel_szpinak@protonmail.com.)
(23.08.2023, 19:55)PUDZILLA napisał(a): tak jak prawi fiodor . Ja oczywiście miałem libido up po noidach, ale to po przepaleniu już takiej ilości, że na czysto mnie nie zgina lufa maczanki o wysokim stężeniu. Tak to zasypialem na siedząco
i tak to the real piko meth jak z breaking bad
kurde tylko boję się że ze spaniem po tym będzie ciężko( popytałem trochę na forum ) a ja nie mam na lądowanie 3 dni
Tylko 4 h czyli 18 godzina szybka akcja 6 h ruchania i grzecznie do domu zmęczony po pracy wrocic
Pamiętam czasy jakieś 10 lat temu to po KOKOLINO drąg stał jak pojebany libido na maxa a po godzinie jak puściło można było spać ktoś wie jaka to była substancja w środku ??
FALAFELLO
28.08.2023, 18:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2023, 18:55 przez falafel_szpinak@protonmail.com.)
(28.08.2023, 18:46)horsii napisał(a): Od kolka? Pewnie 3-mmc.dokłądnie tak
mam fote ale nie dodaje mi zdj
FALAFELLO
28.08.2023, 20:53
No raczej tak, zakładam to co było na 100%. Najpierw wiadomo 4mmc, po banie 3-mmc, ew. mixy 3-mmc talk jak mówisz z pentem, albo eth-catem.
28.08.2023, 21:41
GBL - to jest chyba jeden z najlepszych afrodyzjaków seksualnych jak dla mnie, ależ mam miłe z tym wspomnienia
Ale zakończyłem z tym przygodę kiedy kolegi kolega zszedł po tym ale to zazwyczaj były sytuacje (które się słyszało) ze walili bez miary przechylali kieliszek czy chuj wie co pare mililitrów za dużo i kaplica
Tez mialem odcięcie po 2,2 mililitra na raz w pokoju hotelowym zarzygalem nieświadomy cały pokój i obudziłem się w wannie zimnej wody rozebrany bo straciłem
Kontakt ze światem ale to była moja wina tylko i wyłącznie bo mnie poniosło z ilością 😂 tego się bierze 1.0ml max 1.5ml na raz
Wracając do wspomnień to piękne z tym chwile miałem bo lubię badać stymulanty z płcią przeciwna (piękną) leciało któregoś razu 1ml gbl na zmianę z 4cmc i to była najpiękniejsza faza życia No i doznania z kobieta 😂
Ale zakończyłem z tym przygodę kiedy kolegi kolega zszedł po tym ale to zazwyczaj były sytuacje (które się słyszało) ze walili bez miary przechylali kieliszek czy chuj wie co pare mililitrów za dużo i kaplica
Tez mialem odcięcie po 2,2 mililitra na raz w pokoju hotelowym zarzygalem nieświadomy cały pokój i obudziłem się w wannie zimnej wody rozebrany bo straciłem
Kontakt ze światem ale to była moja wina tylko i wyłącznie bo mnie poniosło z ilością 😂 tego się bierze 1.0ml max 1.5ml na raz
Wracając do wspomnień to piękne z tym chwile miałem bo lubię badać stymulanty z płcią przeciwna (piękną) leciało któregoś razu 1ml gbl na zmianę z 4cmc i to była najpiękniejsza faza życia No i doznania z kobieta 😂
Be objective and honest.
29.08.2023, 06:07
Dobry euforyk na takie zabawy to 3 cmc albo MDMA moim zdaniem lub 3 cmc i lekki stim
Ja też mówię o nie beltanym czysiochu, mało widziałeś. Przeciez 1ml to na granicy placebo odczucia bez tolerki, góra jak po 1 piwie. I to nie tylko moja teoria, ale i witryn poswieconym takim środkom. 2 ml nawet bez kawy i idę po linie zawieszonej na pierwszym piętrze haha