Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przywitanie
13.08.2023, 22:32
Siema, od dłuższego czasu byłem biernym użytkownikiem, ale chciałbym zacząć być aktywny pisząc recenzje i opinie vendorom których bardzo lubię, poczynając od Ducha. No ale widzę, że na razie nie mogę nic w tamtym dziale napisać, więc zacznę od przywitania się tutaj ze wszystkimi
13.08.2023, 23:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.08.2023, 23:19 przez BlueSheep11.)
horsii Kurcze, tylko dalej pokazuje mi, że nie mam uprawnień np napisać do Ciebie na priv, ani wrzucić posta w dziale Ducha, ale za to w dziale Słonia mogę. Wiesz może czemu tak jest i co zrobić?
13.08.2023, 23:27
priv jest odblokowane od jakiejś tam ilości postów dopiero, ale z tą resztą, to nie wiem szczerze mówiąc.
Maniek wiesz, o co chodzi? Nie było już kiedyś takiego czegoś, że niekiedy ci którzy napisali pierwszy swój post w powitalni mieli potem jakieś prolemy z pisaniem gdzie indziej?
Maniek wiesz, o co chodzi? Nie było już kiedyś takiego czegoś, że niekiedy ci którzy napisali pierwszy swój post w powitalni mieli potem jakieś prolemy z pisaniem gdzie indziej?
14.08.2023, 15:02
Dziwna sytuacja, skoro może napisać w dziale słonia, a w ducha nie może. Poinformuję Raula, żeby sprawdził co jest grane.