Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na regenerację zmęczonej życiem wątroby?
27.08.2023, 22:51
(26.08.2023, 19:55)Twilight Sparkle napisał(a): I jak tu zrobić przerwę od picia jak się nie pije xDDDD
powiem głupio, zacząć pić, a następnie zrobić przerwę xD
a tak faktycznie to zadbać też o odpowiednią ilość czystej wody w ciągu dnia, nie tylko soki lub inne słodkie napoje. Często gęsto zdarza się, że samo odwodnienie może powodować szereg powikłań
28.08.2023, 04:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2023, 04:27 przez kot_kreskowy.)
Polska wątroba nigdy się nie męczy😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
28.08.2023, 07:09
Na wątróbke:
Ostropest jest dobry. Warto go łączyć z karczochem
- Ostropest
- Karczoch
- Pokrzywa zwyczajna
- Ostrokrzew paragwajski (yerba mate)
- Glistnik jaskółcze ziele
Ostropest jest dobry. Warto go łączyć z karczochem
29.08.2023, 17:13
widze kolega wyzej mnie ubiegl i szybciej wypisal to co google podpowiada po wpisaniu frazy "co na regeneracje watroby"
zapomniales jeszcze wymienic czarnuszki i ostryż długi
pozdro
zapomniales jeszcze wymienic czarnuszki i ostryż długi
pozdro
30.08.2023, 00:40
bo te watroby to tylko selfdestruction w wykonaniu golema albo electrode z pokemon gold albo cos mogloby conajwyzej je delikatnie poglaskac
30.08.2023, 12:23
Ostatnimi czasy po melanżach tych nawet bez alkoholu z samymi stymulantami zauważyłem ze wątroba mnie boli a wale tylko 3/4 cmc także pewnie niezle to rozpierdala wątrobę
No i byly tego efekty tego jak gorsza forma, gazy itp
Gdzieś wyczytałem żeby brać suplement o nazwie ostropest plamisty już drugie pudełko kończę i czuje poprawę od samego początku jak ktoś ma problemy z wątroba to wrzucajcie śmiało ten suplement
Pozdrooo
Gdzieś wyczytałem żeby brać suplement o nazwie ostropest plamisty już drugie pudełko kończę i czuje poprawę od samego początku jak ktoś ma problemy z wątroba to wrzucajcie śmiało ten suplement
Pozdrooo
Be objective and honest.
30.08.2023, 13:28
(30.08.2023, 12:23)JureKiler napisał(a): Ostatnimi czasy po melanżach tych nawet bez alkoholu z samymi stymulantami zauważyłem ze wątroba mnie boli a wale tylko 3/4 cmc także pewnie niezle to rozpierdala wątrobę
Pozdrooo
A walisz oral? Jak oral to nie tylko po cmc watroba bedzie miala co robic. tak jak po kazdym gownie ktore wlatuje do zoladka.
Ja tam mowie - juz jak cos ma oberwac to niech to bedzie nos niz drugi najwazniejszy organ.
30.08.2023, 18:24
Właśnie paradoksalnie orali prawie w ogóle nie wale może jedna bomba wlatuje w całym melanżu dwu dniowym alkoholu tez znikome ilości a i tak co posiedzenie mocno czuje wątrobę.
No ale waląc per nohal i tak połowa tematu ci spływa wiec tak czy siak wlatuje przez całe posiedzenie do żołądka
rychu
No ale waląc per nohal i tak połowa tematu ci spływa wiec tak czy siak wlatuje przez całe posiedzenie do żołądka
rychu
Be objective and honest.