Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Propozycje na konkursy
30.08.2023, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.08.2023, 11:01 przez JaTylkoPatrze.)
(30.08.2023, 00:29)hidden napisał(a): jestem tu nowy i chuj mi na ryj generalnie, ale tak sobie pomyslalem apropo tej dyni, czyli kazdy zrobi dynie i wytnie na niej napis/logo danego V?
nie lepiej moze oglosic konkurs na najlepsza ozdobe halloweenowa? moze wtedy jeden zrobi dynie, drugi nietoperka na sznurku, trzeci upichci jakis kociolek i bedzie wieksze pole do popisu, taka moja drobna uwaga poniewaz wpadlem na pomysl ozdoby halloweenowej, gdyby ograniczyc temat do samej dyni to konkurs moglby wydawac sie nudny.
pozdro
Jestem za tym.
Niech to będzie coś w temacie halloween ale nie tylko same dynie. Może jakiś obraz, jedzenie, ozdoba itp.
Edit: Epsiakos - No tak bez żadnych programów komputerowych do robienia grafiki. Tylko same prace ręczne
30.08.2023, 10:57
JaTylkoPatrze pod warunkiem że prace będą ręcznie robione :p żadnych kurwa Gimpow srimpow
02.09.2023, 22:38
Ten pomysł wydaje się ciekawy, ale przyszło mi do głowy coś w związku z wywiadem, który dziś czytałam.
https://dopal.org/thread-2601-post-58233.html#pid58233
Jak realizować przerwy od RC? - forma dowolna, najlepiej daleka od sprzętu IT
Idąc dalej, jak w ten sposób marketingowo wpłynąć na wzrost sprzedaży wybranego Vendor-a.
https://dopal.org/thread-2601-post-58233.html#pid58233
Jak realizować przerwy od RC? - forma dowolna, najlepiej daleka od sprzętu IT
Idąc dalej, jak w ten sposób marketingowo wpłynąć na wzrost sprzedaży wybranego Vendor-a.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
07.09.2023, 20:16
Zrobić jakieś kreatywne zdjęcie tematu z nickiem na papierze obok i że temat ma być od tego i tamtego Vendora który będzie wykładał nagrody oczywiście trzeba będzie uważać na plagiaty i na jakieś proszki do pieczenia ale to będzie widać od której osoby jest temat dajcie znać czy siedzi
Beeniepatu Maniek
Beeniepatu Maniek
11.09.2023, 22:48
Taki konkurs zebys dał "piątaka", każdy kto wpłaci może wyciągnąć. Posmarujmy piramidalnie
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
12.09.2023, 08:07
(07.09.2023, 20:16)Mef123 napisał(a): Zrobić jakieś kreatywne zdjęcie tematu z nickiem na papierze obok i że temat ma być od tego i tamtego Vendora który będzie wykładał nagrody oczywiście trzeba będzie uważać na plagiaty i na jakieś proszki do pieczenia ale to będzie widać od której osoby jest temat dajcie znać czy siedzi
Beeniepatu Maniek
Eee słabe. Lepiej jakis konkurs w tematyce haloween
12.09.2023, 09:06
JaTylkoPatrze mordeczko taki konkurs można zrobić w listopadzie na wszystkich świętych ale dobry pomysł jestem za awe cezar