Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
14.09.2023, 07:14
Ten dzban delikatnie mówiąc, wysłał rakietę przez pocztę polską P O C Z T E P O L S K A na adres Access point pewnego kuriera rozumiecie ? Przecież to jest jakiś koszmar. WIELKIMI LITERAMI podałem w deskrypcji jaki kurier jaki Access point i adres kuuuurwa nie wieże że to się dzieje a on i tak wysłał poczta Polska . Napisałem mu co odjebal a on mi na to: że tak widzi swój błąd i żebym zadzwonił na pocztę i może mi dadzą ta paczkę 😳 hehehe co kurwa??!! To się nie dzieje naprawdę. No kurwa aż mnie trzęsie
ByleJaki
14.09.2023, 07:35
@up
XD
No cóż, ludzie popełniają błędy.
Życzę pozytywnego zakończenia😁
XD
No cóż, ludzie popełniają błędy.
Życzę pozytywnego zakończenia😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.09.2023, 13:42
Ok... Szybko naprawił błąd jeszcze dziś dostałem track od właściwego kuriera. Jednak nie smak pozostał i ciekawe co z paczką która dojdzie na pocztę do mnie. Nie moje nie wiem o co chodzi wypierdalać 😅
ByleJaki
14.09.2023, 13:56
Wargod2633 a jak ze zmianami statusu zamówień? Tam się dzieje co chce, nie? Bo płatność poszła i przyszła, a moje zamówienie dostało "On hold" XD
14.09.2023, 14:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2023, 14:03 przez Wargod2633.)
Bez zmian, wyjebane ma
Ja ostatni raz co zamawiałem u niego. Ogarniam płatność BTC bo czarna magia i korzyystam z profesjonalistów. Koniec.
Ja ostatni raz co zamawiałem u niego. Ogarniam płatność BTC bo czarna magia i korzyystam z profesjonalistów. Koniec.
ByleJaki
Wargod2633 czyli będą jaja. No nic, pozostaje się modlić. Kurwa mać, moje pierwsze i ostatnie zamówienie tutaj.
14.09.2023, 19:11
Czytam co sie tu porabia przy tym sklepie i już mi się słabo robi... oby zamówienie dotarło bez większych problemów. Po co płacić za fast shipping zamówienie opłacone, nie ma uaktualnienia statusu, czekam też na odpowiedź mailową. Ten cyrk co opisał Wargod2633 - aż się wzdrygnąłem, i pytam co ten dizajner to to ćpa xD
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
15.09.2023, 17:34
Witam
Złożyłem pierwsze zamówienie , statusem na stronie się nie sugerujcie bo ja mam nadal "processing" a gołąb do mnie leci... dostałem numer śledzenia
tylko mam problem z przewoznikiem firma kurierska biało-czerwone logo... wiadomo o kogo chodzi, 3 dni jest status "Magazynowanie w oddziale N** " się wkurzyłem nie miłosiernie bo aplikacja pokazywała że gołąb dzisiaj wyląduje, a tu już widzę że będzie po weekendzie , czy ktoś miał tak ? Bo zaczynam się martwić czy ona dojdzie wgl..
Próbowałem się tam dodzwonić i za cholere nie da rady ,cały czas wszystkie linie zajęte.
Co do Vendora u mnie kontakt jest ok , zawsze jak coś go pytam to mi odpisuje max po kilku godz.
Co do sprzętu dam znać jak ten gołąb doleci..
Złożyłem pierwsze zamówienie , statusem na stronie się nie sugerujcie bo ja mam nadal "processing" a gołąb do mnie leci... dostałem numer śledzenia
tylko mam problem z przewoznikiem firma kurierska biało-czerwone logo... wiadomo o kogo chodzi, 3 dni jest status "Magazynowanie w oddziale N** " się wkurzyłem nie miłosiernie bo aplikacja pokazywała że gołąb dzisiaj wyląduje, a tu już widzę że będzie po weekendzie , czy ktoś miał tak ? Bo zaczynam się martwić czy ona dojdzie wgl..
Próbowałem się tam dodzwonić i za cholere nie da rady ,cały czas wszystkie linie zajęte.
Co do Vendora u mnie kontakt jest ok , zawsze jak coś go pytam to mi odpisuje max po kilku godz.
Co do sprzętu dam znać jak ten gołąb doleci..