Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał - porady
15.12.2022, 11:02
Beeniepatu No przecież właśnie dokładnie to napisałem, wytłumaczyłem i nawet zacytowałem przepis który o tym mówi.
Klucz PGP: https://pastebin.com/duKANM3E
14.09.2023, 13:16
Ciekawi mnie sprawa NEPa... Jest to dość niszowa substancja... czy test laboratoryjny/toksykologiczny zlecony przez policję jest w stanie wykryc co to za substancja(jeśli policja znajdzie przy danej osobie) czy ktoś ma wiedzę na ten temat?
LOBO To źle widzisz - https://igs.org.pl/download/toksykologia...erzony.pdf - pozycja 175.
Poza tym, nawet jakby nie było, to nie znaczy że ona nie wychodzi na badaniu. Wychodzi, tylko nie jest oznaczona markerem, nie jest odgórnie zaszufladkowana jako związek taki i taki po porównaniu z bazą. Dalej jest widoczna, tylko cząsteczka jest niezidentyfikowana. Jak trzeba, to dokładne poznanie budowy takiej cząsteczki przez dokłdaniejszą analize to nie jest aż taki problem.
Poza tym, nawet jakby nie było, to nie znaczy że ona nie wychodzi na badaniu. Wychodzi, tylko nie jest oznaczona markerem, nie jest odgórnie zaszufladkowana jako związek taki i taki po porównaniu z bazą. Dalej jest widoczna, tylko cząsteczka jest niezidentyfikowana. Jak trzeba, to dokładne poznanie budowy takiej cząsteczki przez dokłdaniejszą analize to nie jest aż taki problem.
14.09.2023, 14:40
Tak zgadza się jest to inna nazwa NEPa... Też to widziałem ale rozszerzona nazwa mi się nie zgadzała...
30.10.2023, 03:55
Polecam wbić na kanał Mestoslawa tam ma filmik co robić w trakcie zatrzymania
12.11.2023, 21:15
Mi zestrzelili gołebia z NL ostatnio ,z małą ilościa 3g CMC + pare sztuk benzo, niestety wszystko było na moje dane wiem wiem głupota ale cóż zrobić, bałem się że nie odbiorę potem jak będą chcieli gdzieś dowód a ja podam fałszywe dane. Teraz mnie zastanawia czy przyjdzie jakieś pismo ,wezwanie czy sie na to mówiąc brzydko wyjebią ,chociaż mamy chory kraj pewnie coś przyjdzie. Byłem w życiu już dwa razy na psiarni jak zgarneli jakieś sklepy z RC a tam były moje dane, powiedziałem że ja to zażywałem zgodnie z prawdą bo tam zawsze małe ilość ,ja nie diluje tylko sam konsumuje ,co myślicie spodziewać się pisma ?