Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ZZ***P.*l
18.09.2023, 09:32
(15.09.2023, 21:47)horsii napisał(a): Jak ty chcesz od nich 3-cmc, skoro jest tam nielegalne od kilku dni? Przecież na stronie nawet jest napisane, każdy sklep z nl trąbi, że koniec z 3-cmc i paroma innymi.
Nygus_1989 masz mózg, czy czysta ignorancja?
18.09.2023, 09:41
@"PUDZILLA" a to, ze debil to wiadomo ze debil, mozna sie nie interesowac przepisami itd, mozna nie przeczytac 2 stron wstecz, powinnismy sie juz do tego przyzwyczaic xD ale nawet typek pomija wielki napis "NIE MAMY TEGO KURWA NA STANIE KLEFIARZU" na jego ulubionych substancjach xD!!!!!!!!!
Ja też miałem odzew vendora
Dane podane , zobaczymy czy dostanę
Ja prosiłem o:
-nepa
-3-FA
-4-FMA
-benzo pills
Nepa bo ten kryształ wygląda świetnie.
Mam nadzieje że doleci i że faktycznie będzie to rasowy kryształ a nie bryła bo nep w krysztale jak dla mnie jest najlepszy.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze i odbiorę próbki to napewno dam tutaj znać i dodam jakieś zdjęcia 😉
Dane podane , zobaczymy czy dostanę
Ja prosiłem o:
-nepa
-3-FA
-4-FMA
-benzo pills
Nepa bo ten kryształ wygląda świetnie.
Mam nadzieje że doleci i że faktycznie będzie to rasowy kryształ a nie bryła bo nep w krysztale jak dla mnie jest najlepszy.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze i odbiorę próbki to napewno dam tutaj znać i dodam jakieś zdjęcia 😉
18.09.2023, 18:45
@Pro8l3m Vendor o coś pytał w odpowiedzi? przedstawił jak akcja wygląda? mnie tylko zapytano o dane xd
18.09.2023, 19:00
(18.09.2023, 18:45)PUDZILLA napisał(a): @Pro8l3m Vendor o coś pytał w odpowiedzi? przedstawił jak akcja wygląda? mnie tylko zapytano o dane xd
Mnie też tylko o dane
Wysłałem dane do wysyłki wraz z prośbą o wysłanie w najbardziej odpowiadajacy mi sposób.
Jakiś czas temu pytałem się właśnie o tą formę wysyłki i pisali że nie ma problemu to myślę że i teraz nie będzie
Ale informacji zwrotnej brak.
@"PUDZILLA" nikt by się nie fatygował odpowiadać na nasze wiadomości gdyby na tym miało się skoczyć
20.09.2023, 09:43
u mnie na pokładzie
- 2-map (https://dopal.org/showthread.php?tid=2038) w końcu recenzję nadrobię, bo ostatnie zamówienie od funcapsa skończyło się opierdoleniem 60mg tego gówna w hole-u wzmocnionym benzo
- 5-mapb
- o-pce
- flubrotizolam/3-fa, zapytałem Zzzzapa o test min. 20 flubrotizolamów, aby móc w pełni rozpisać się nad profilem działania tej benzodiazepinki i móc mieć do czego ją porównać. Jeśli to zbyt duża ilość, to 3-fa chciałbym wziąć pod lupę.
no ale zobaczymy co z tego wyniknie
- 2-map (https://dopal.org/showthread.php?tid=2038) w końcu recenzję nadrobię, bo ostatnie zamówienie od funcapsa skończyło się opierdoleniem 60mg tego gówna w hole-u wzmocnionym benzo
- 5-mapb
- o-pce
- flubrotizolam/3-fa, zapytałem Zzzzapa o test min. 20 flubrotizolamów, aby móc w pełni rozpisać się nad profilem działania tej benzodiazepinki i móc mieć do czego ją porównać. Jeśli to zbyt duża ilość, to 3-fa chciałbym wziąć pod lupę.
20.09.2023, 13:38
(20.09.2023, 09:43)PUDZILLA napisał(a): u mnie na pokładzieMoja też już w drodze.
- 5-mapb
- o-pce
Vendor słowny trzeba przyznać. Zobaczymy co doleci.
A jeśli chodzi o te 2map to jeśli dostaniesz to daj mi znać jak to chula
Dobrze pamiętam działanie u47 i fu-fa i bardzo je lubiłem.
Ten odczynnik mocno mnie interesuje.
20.09.2023, 13:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.09.2023, 13:59 przez kot_kreskowy.)
Dobry😀
Mail wysłany w piątek na adres podany na stronie pozostał bez odpowiedzi.
Dzięki pomocy @"PUDZILLA" otrzymałem prawidłowy adres, wysłałem i odp można powiedzieć, że z bomby przyszła.
Po ustaleniu wysyłki jest cisza. No i git.
Pozostaje czekać.
Poprosiłem o 5mapb, 2mmc oraz apihp.
Jak zląduje to dam znać.
Buziaczki😘
Mail wysłany w piątek na adres podany na stronie pozostał bez odpowiedzi.
Dzięki pomocy @"PUDZILLA" otrzymałem prawidłowy adres, wysłałem i odp można powiedzieć, że z bomby przyszła.
Po ustaleniu wysyłki jest cisza. No i git.
Pozostaje czekać.
Poprosiłem o 5mapb, 2mmc oraz apihp.
Jak zląduje to dam znać.
Buziaczki😘
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?